Şükürler olsun ben de 1995'ten beri araba kullanırım ihtiyaç duymadım. Fakat günden güne riskin arttığı gerçeğini de unutmamak gerek! Bu arabada baştan beri dördüncü sene oldu yaptırıyorum. Bu seneki indirimli fiyatım 865 TL tuttu. Böyle olunca en basitinden cama taş geldi, stoptu, fardı derken birisi yanaşırken bile kırsa zaten kasko tutarı kadar para isteniyor. O yüzden bu şekilde kafam rahat. En önemlisi hırsızlık, afet, yangın tabi! Aslında bir yerde vardı tam ayrıntısını bilemiyorum, kasko yapanlara zorunlu trafik indirimli olsa çok iyi olacak. Sonuçta risk paylaşılıyor. Gerçi kaskocular öncelikle trafik sigortasını işletip kalanında kaskoya müracaat ediyorlar.
2yıl önce İstanbul'da yağan dolu sonrası aracımda 226 tane göçük oluştu. ve ön cam çatladı. Kasko ile yaptırdım. Ön cam 1250 tl ve boyasız olarak göçükleri düzeltmek için de kasko 3000 tl ödeme yaptı. Kaskom olmasaydı toplamda 4250 tl cebimden çıkacaktı. Çok şükür bugune kadar kazam belam olmadı ancak kasko büyük şehirlerde bence öncelikli ihtiyaç. Olmaz olmaz bir sefer birşey olur keşke yaptırsaydım dememek için yaptırıyorum.
Bu arada reklam gibi olmasın ama o dönem günlerce araştırma yapmıştım aracı nerede yaptırayım diye. Ön camı Erya da değiştirdim ve göçükler için sonunda kayışdağındaki Pars Boyasız Göçük Düzeltme diye işin erbabı bir firma var orada karar kıldım gittim yerlerini gördüm gözlemledim oturdum konuştum ve aracımı doludan sonra orada yaptırdım ve aşırı derecede memnun kaldım. Boyasız göçük düzeltme ihtiyaçlarınız için bir tık pahalı çalışıyorlardı ama bence farklı firmalar ile macera yaşamanıza gerek yok. Bu konuda bilginiz olsun istedim. Anadolu yakasındaki tüm yetkili skoda servislerine gittim ve hepsi de komple boyanmadan olmaz demişlerdi..