Hakan marka model olarak hangisini önerirsin
bişey önermem abi artık herkes (belki bende dahil) kendi beklentisine göre en iyi lastik bu diyor övüyor.
bunu forumca çok başlıkta yazdık. yol sesi cart sesi curt gıcırdaması filan beni bağlamaz, içerde kurşun sıksan duymam ben, bana lastik dediğin uzun gidecek, 2 sene-30 bin km sora bitmeyecek. çayın içine girecek, taşlı sivri mıcırlı yollarca binlerce km yapıp fossss balonu basmayacak bizim meganenın mişlenler gibi.
vay fren uzar, tutuş azalır, raf ömrü dolar falan filan gibi bi çok etken var, kabulumdür çok önemli ama =bence= o kadarda değil... sonuçta dikkat edip ayarlayınca basınca duruyor, olayı extremize etmeye gerek yok.
lastik ciddi iş elbette şakaya aksatmaya gelmez ama bende yepyeni lastiği varmış muamelesi yapmıyorum nihayetinde arabama. o kadarda biliyoz ona göre sürüyoz, ona göre duracağım mesafeyi kestiriyorum.
ama açıklığı görüncede 200 km/s hıza kadar problemsiz hala gidebiliyordu. daha denemem tabi yenisi gelesiye dek.
ha şuda var, ben öğrenciyim, elimden dönen para belli, ota suyada para istemem evdekilerden. maximum verimle kullanırım korurum ömürlü olsun diye. ara sıra gençlik tabi atraksiyonlar oluyor.
yani benim görüşüm arabayı sorunsuz ve uzun süre götürebilecek bişey bulmak, Continental EcoContact 3 de bu küçük ebat lastiklerde oldukça başarılı benim için. ayağınla geçemeyeceğin yerlere sürüyorum ben arabamı.
aynısını mişlende yaptık patladı işte her ikisinide forum müdavimleri bilir koydum foruma.
ama mişlen sessiz, rahatsız olan onu alsın elbette.
hem senin araban Superb, büyük ebat, ben büyük ebattan anlamam hiç kullanmadım ki, kullandığım büyük ebatlar Frontera oldu, XLT Ford oldu, Traktör oldu :lol: :lol: :lol:
ama amcam audilere mişlen primacy almış. 100 km sürdüm en fazla yeterli bilgim yok. ama o arabay çakmaktaşın kaya kesim tekerlerini taksan içeri ses vermez zaten