Öncelikle :wlc:. Forumda birçok yeni octavia sahibi var. Şuanda octavilarda bir sıkıntı görünmüyor. Olsa bile garantiden halledilir. Haydi onuda geçtim. İyi niyet diye bişi var ondan malzemenin %bilmem kaçını siz ödersiniz. DSG'nin keyfi başka birşeye değişilmez. alanlar çok memnun . Sadece octavialarda radyo sorunu var. Onu yazılımla hallediyorlar. Asıl canalıcı problem yan aynalardaki kör nokta sorunu. Bunu yuvarlak küçük aynalarla halledilebilir. Forumda oda tartışılıyor. Diğer sorular hakkinda da octaviacı arkadaşlar yardım edebilir.
Kesinlikle iyi niyet olaylarına falan katılmıyorum, bi kere servise gidiyosun araba daha 5-10bin km'de adamın sana bir tavrı var, sanki araba taş gibi been üfürüyorum arızayı. Benim arabamın arızasını kabul etmediler, beni servisten resmen yolladılar. Bi sizden duyuyoruz yok öyle bir arıza falan diye, sonra forumları okudum, babam hakim ve ona söledim durumu. Noterden bi protesto çekti, ellerine ulaştığı an arabayı 110km mesafeden yanlarında bana vericekleri kiralık araçla birlikte gelip aldılar. 45 gün sonra verdiler ve gene bozuk. Devamını anlatmayacam sinirim bozuluyor, bunun gibi kaç tane olay 3 senede... Allah ellerine düşürmesin... 3 senede 2 kerede turbom değişti, soınuncuda iyi niyete soktular para almaya kalktılar, yalan olmasın %30 almaya kalktılar sanırım oda 900 tl gibi bir rakam ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Gittim dövüştüm ve vermedim, onlarda arabayı vermediler. Araba orada kaldı, noterden bi protesto daha araç aynı gün teslim.... Buffleyecek adam arıyorlar.