Skoda bayiinin onu satmasını bence ayar almayın. çünkü bayiler kendine kar bırakan ürünlere yönelirler. benim aracı aldığım bayii ve İzmir'deki bayi de necvox satıyor hem de stant koymuşlar ve 2000 tl diyorlar. piyasa bu cihazı 1200 lere veriyor ama garantiniz devam ediyorsa bilemem ben yaklaşık 20 gündür navix kullanıyorum şimdilik hiç sorun yok hatta sesten o kadar memnunum ki arka yada hoparlör ilavesi yaptıracağım. ucuz olduğu için tercih ettim çünkü bu tür birleşik cihazlarda arıza çıktığında tamiri masraflı oluyor. ve kartlarla çalıştığı için tamirden netice alamıyorsunuz.
cihaz özelliklerim şöyle
navigasyon, cd çalar 5 cd kayıt hafızaya, dvd, vcd, usb, sd kart okuma, tv, geri görüş, internet 3G, ipod bağlantı, bluetooht bağlantı, direksiyon kumanda uyumu, yakıt, akü voltaj kapı ları klimayı okuma, bagaj okuma, aracın yerine tam uyum, isteğe bağlı geri kamera ve tv anteni bunları taktırdım. navigasyon anteni. arkaplan resim seçme vs vs daha hala çözmediğim özellikler var.
mesela iphonumu cihaza tanıttım tel defteri yükleyeyim dedi yükle dedim ve defterdeki kişileri kaydetti şimdi tek tuş ve kişi seçerek arma yapıyor. navigasyon açıkken isterseniz müzik çalmaya devam ediyor. vs vs daha keşfetcezz