sağolun ama ben aynı fikirde değilim anca buzda olacak gevşek takacaksınız da pati çekecek .
adamlara (servistekilere) soruyorum bu ölçüyü çok mu aradınız diye mühendisler hesap yaptı diyo mühendisin kelime anlamını biliyorum octavia daha ağır aynı motor daha büyük tekerlek rapid daha hafif aynı motor küçük teker !!!! octide 205 55 16 ekmek su gibi giden ölçü 215 45 16 rapidimdeki ara babam ara 8-10 tane lastikçiden 1 tanesi sipariş verelim getirelim dedi octi ile rapidi karşılaştırıp sıkıştırdım adamı fabrikanın mühendisinin hesabı diyen adam bu sefer göz zevki demeye kalktı sanki herkes şahin gözlü ve tekerlekteki toplam çapın 3 cm ini fark ediyor yani 1,5 alttan 1,5 üstten adamlar usb girişi koymamış bluetooth var gözüküyo ama yok koltuk altlarında rezistant var ama ısıtma yok niye rezistant koydularsa arka koltukta aradaki indirilen bölme yok bi swing radyo takmışlar navigasyonlu bi cihaz koymak varken mercekli xenon far yok angel eye led gündüz farı yok, arkaya bi mini spoyler koysalar yan aynalarda sinyal olsa 4cam elektrikli önden kumanda edilmio 2tuş koyamamışlar sonrada burnundan kıl aldırmayıp herşeyi savunuyolar mühendisler, fabrikalar ,ithal edenler zeki hesap yapmayı bilio o hesabıda sadece bulunmayan bi tekerlek ölçüsünda kullanıyorlar
adamlar clioyu peynir ekmek gibi satıyo ha benimkinin yanında araba mı değil ama adamlar ayrıntıyı bilio hesap yapıo