sizin arabanzda ilk galba 1.5 sne önce burda bi suberpte vardı bu jantlar ondan gören komşusuda fabia 2 sine uyguladı aynı jantlardn... geldiği yer Gürcistn.
Alana kadar bu bijon aralığında bu kadar kaliteli janta rastlamadım. 5x100 Füme değilde tamamen gümüş gri olan gördüm bu jant değildi yani inanılmaz kötü duruyordu.Ben takana kadar hiçbir forumda bu jantın takılmış haline rastlamadım çok araştırdım. Sizden öğreniyorum. İnanmıyor gibi algılamayın sakın.
İngiltere'de bir VRS'te ve senin Fabia'n dışında hiç rastlamadım RS3 jantlarına Briskoda'daki eleman da yaklaşık 1 yıl önce koymuştu fotolarını, yeşil VRS'ine de herkes yakıştırmıştı hani Jantlar sanki Fabialar için özel üretilmiş gibi, cuk diye oturmuş...:adm:
Briskoda daki elemanın jantları orjinal Audi jantı
Spacer var o arabaya uyarlanmış hali. Keşke ondan olsa ama 3000 gibi bir fiyatı var. Briskoda yı hep takip ederim. Adam takalı 2 ay falan olmuştu İrfan abi paylaşmıştı o gün bugündür hep aklımdaydı. Polo için üretildiğini öğrendim michelin bayiliği yardımcı oldu sağolsun.
Fabia 2 arabaya 5 kollu janttan başkası yalan. 5 kol jant ne olursa olsun yakışıyor zaten.