0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslında amacım oydu ama örtbas ettikleri için elimden gelen birşey olmadığını düşünmüştüm başka marka bir araç daha deneyeceğim o zamanda aynı şekilde olursa demek ki sistem buymuş diyeceğim çünkü test aracındaki aynısıydı
teknik üniversiteden bilirkişi raporu alıp dava açablirsiniz böyle bir durumda 4000.kmdeki bir arabada fren tutmaması olayı tamamen üretici kaynaklıdır
Teknik üniversite ile uğraşmayın. Bu yalnızca araçtakii hasardan emin olmanızı sağlar. mahkeme her halükarda kendi bilirkişiden rapor isteyecektir. Bu durumda araçta problem olduğundan eminseniz direk tüketici mahkemesine dava açabilirsiniz ya da sulh hukuk mahkemesinden araçta problem olup olmadığı var ise üreticiden mi yoksa kullanıcıdan mı kaynaklandığı tamirinin mümkün olup olmadığı yönünde tespit yapılmasını isteyebilirsiniz. Eşimin aracı da rapid yokuş aşağı bir iki kez aynı sorunu yasadık dikkat ettim düz yolda hiç yapmadı aracı dinliyorum. Tekrar ederse ben bi avukat olarak önce tespit yaptıracağım
...bu konu çok önemli benim için çünkü sürekli uzun yol yapacağız...
Şehiriçi de kullansanız, frende sıkıntı olması hiç de kabul edilebilir bir durum değil bana göre.
dediğinizde haklısınız aracın 14 gündür plakasının cıkmasını beklediğim için daha frenleriyle ilgili bi gözlemim olamadı
O nasıl bir plakaymış öyle...
valla bizde çözemedik aracın 2 ağustosda galeriye geldiğini haber verdiler bugün 20 si hala teslim alamadık :confused:
Şaka gibi yani.. allah kolaylık versin...
Başvurmaz olaydık hemen garantiden değişecek olan parçayı iptal ettiler. Daha önce abs li bi araımız olmadığı için bilmiyorum. Abs devreye girdiği zaman tak tak vuruyor zma pedalda yumuşuyor.