1 yıldır binmekte olduğum Citroen Saxo aracımı satıyorum. İlan henüz vermedim, acelesi yok şimdilik. Askerlik için sattığım Cerato'yu geri alacağım arkadaşımdan.
Saxo'ya gelince, dizel, klimalı ve boyasızdır. Haliyle hasar kaydı da yoktur. 135 bin km'dedir ve son derece sağlıklıdır. Bendeyken fırça sürdürmedim. Muayenesine 1 yıl daha var. Emsalleri 10-11'e de alınabilir. Ama ben alırken üçüne beşine bakmadım, en temizini aradım. İstanbul görmemiş olanını aradım, Ankara'dan aldım. İlk sahibi Beldibi (Antalya), sonra İzmir, Ankara, ve ben aldım. Muayenesi bitmiş olarak 12.200 tl'ye almıştım. O tarihten beri muayene, 2 michelin lastik, mutlu akü, 4 kızdırma bujisi, ön takım, orj. citroen vites topuzu vs. masrafları oldu, 1000 tl'nin üzerinde masraf yaptım. Bunlara karşılık ön camını çatlattım. İlan verirken 13.000 yazacağım ama aldığım paraya vereceğim. Ş.içi 5.5 litre ş. dışı 4-4.5 litre gibi sarfiyatı var. Mazot seçmez. Ş.içi ideal bi araç ama ş.dışı yetmiyor pek, bizimde büyütme zamanı geldi. Bir dost alsın isterim doğrusu.