Parrot MFD vs entegresi olmadığı ve göze batan bir ekranı olduğu için bana hoş gelmiyor. Servisin Parrot fiyatını vermektense 900 TL civarına VW Bluetooth modülleri kullanabilirsiniz, hem MFD'yi hem varsa Bolero, Swing, Columbus ünitesinden kontrol edebilirsiniz, sesli komutla arama bile yaparsınız.
Bir de aracınızda Bluetooth özelliğinin var olduğundan bahsetmişsiniz, eğer varsa Rapid'de nasıl bilmiyorum ama Skoda'da sağ koltuğun altında muhafazası olan bir kutu olarak yere yerleştirilmiştir. Eğer yoksa aracınızda Bluetooth hazırlığı denilen kablolama yapılmış olabilir. bu da kafa lambalarının üstünde mikrofon ve diğer kablolamalar hazır demek oluyor. Bunun çok bir anlamı yok.
Ben bu şekilde kullanıyorum dışarıdan monte ettirdim ancak garanti süresince bu araca kimse gelip de bluetooth modülünü nasıl taktın diye sormadı serviste.
Daha çok emin olmak için aracınızla garanti kartına yapışık ya da stepne boşluğunun köşesinde opsiyon kod listesi olan bir yapıştırma var.
http://vag-codes.info/vag-option-codes bu adrese girerek aracınızda hangi opsiyonlar var alfanumerik 3 haneli kodları girerek öğrenebilirsiniz.