škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Rapid Cam Açma Düğmeleri

c@n77 · 37 · 15850

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı professor

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: rapidci;443156
Bana göre pek sorun deil sonuçta yalnız kullanırken arka camı neden açımki ????

arkada açık camı inen kapatmadıysa siz kapatabilirsiniz. Aynı zamanda anahtardan camların kapanmaması da büyük eksik

Çevrimdışı rapidy

• YM Remaps / VAG Store
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: wimpir;443609
Ön taraftan arka camları kilitlersen kimse açamaz :)

aynen öyle

Çevrimdışı black_rain

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Benim tahminin skoda firması o plastik bölümü fazla ürettirdi.başka nerede kullanayım diye az gelişmiş ülkelere gönderdi.arka cam açma bölünü olmayan tuşları

Çevrimdışı aranel

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: black_rain;443904
Benim tahminin skoda firması o plastik bölümü fazla ürettirdi.başka nerede kullanayım diye az gelişmiş ülkelere gönderdi.arka cam açma bölünü olmayan tuşları

Aracımı daha bu hafta teslim aldım ama sonuç hayal kırıklığı 2 düğmeli geldi aracım...

Çevrimdışı msami

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: aranel;443917
Aracımı daha bu hafta teslim aldım ama sonuç hayal kırıklığı 2 düğmeli geldi aracım...

Demek ki iki düğmelilerin satışı daha bitmemiş. Onlar bittikten sonra dörtlülere başlayacaklardır ...

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Biz arka camları açarken kas yapmış çocuklarız :dede: :blg: :++:

Çevrimdışı aranel

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Oysaki bayide gördüğüm araçların tümünde 4 düğme vardı :)

Birde bana araç henüz gümrükten geçmedi, kurlar belli değil o nedenle size maliyet yansıtacağız ayağı yaptılar(pazarlığımız bittiği için kabul etmedim geri vites yaptılar) ancak aracım 2 düğmeli geldi biraz gıcık oldum...

Çevrimdışı c@n77

• Mean vRS...
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bence size ellerinde olan arabalardan birini vermis olabilirler..

Çevrimdışı westwint

• ÇİFTE RAPİD SAHİBİ
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: aranel;443953
Oysaki bayide gördüğüm araçların tümünde 4 düğme vardı :)

Birde bana araç henüz gümrükten geçmedi, kurlar belli değil o nedenle size maliyet yansıtacağız ayağı yaptılar(pazarlığımız bittiği için kabul etmedim geri vites yaptılar) ancak aracım 2 düğmeli geldi biraz gıcık oldum...

Bizede yüce oto kuyruklu yalanlarında çook söz etmişti, yalan dünya işte, oradan çıkınca o bizi kandırdığını zannederken, biz ise onları kendi yalanlarıyla satın alıp bir daha uğramama kararı almıştık:kyf:
Rapid - Octavia A7 - Scala Premium

Çevrimdışı aranel

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
@ c@n77

Evet malesef öyle olmuş belgelere baktığımda araç zaten 27.03.2013'de Türkiye'ye giriş yapmış....

@westwint

Haklısınız bana yaptıkları resmen kazık atmaya çalışma eylemiydi... Mart 2013'te gelmiş ellerinde beklettikleri arabayı sanki yeni gümrüğe giriyormuş gibi kurlar arttı fiyat arttı muhabbetleri bitmiş bir pazarlıktan sonra hiç hoş değildi... Birde üstüne arabanın sağından solundan heryerden bant izlerini çıkarmakla uğraştım 6 ay bekleyince baya işlemiş kaportaya...

Çevrimdışı mathiac

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: aranel;445823
@ c@n77

Evet malesef öyle olmuş belgelere baktığımda araç zaten 27.03.2013'de Türkiye'ye giriş yapmış....

@westwint

Haklısınız bana yaptıkları resmen kazık atmaya çalışma eylemiydi... Mart 2013'te gelmiş ellerinde beklettikleri arabayı sanki yeni gümrüğe giriyormuş gibi kurlar arttı fiyat arttı muhabbetleri bitmiş bir pazarlıktan sonra hiç hoş değildi... Birde üstüne arabanın sağından solundan heryerden bant izlerini çıkarmakla uğraştım 6 ay bekleyince baya işlemiş kaportaya...

Skodanın kendisi mi yoksa Yüce Oto mu sorumlu olur bilmiyorum ama bence sürücü kapısında dört cam özelliğinin mutlaka olması lazım.

İlk gelen üst donanım araçlara koymayıp yeni gelenlerde bu hatayı düzeltmesi güzel, ama aynı zamanda daha önce satılmış olanları geri çağırıp tahminim küçük bir işlemle onlara da bu fonksiyonu eklemesi gerekir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yüce böyle birşey yaparmı sizce? Töbe... Elini bile sürmez. :ban:Adamlara bakım için arabayı verdik, motor üstündeki kapak yok. Adamlarla kavga ettik depoya atmışlar meğer. Üstelik üstünde 6 cm uzunluğunda ve 1 cm kalındığında kesik var. Kendimi bildim bileli özele gidiyorum.

Çevrimdışı mathiac

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: alperen;445850
Yüce böyle birşey yaparmı sizce? Töbe... Elini bile sürmez. :ban:Adamlara bakım için arabayı verdik, motor üstündeki kapak yok. Adamlarla kavga ettik depoya atmışlar meğer. Üstelik üstünde 6 cm uzunluğunda ve 1 cm kalındığında kesik var. Kendimi bildim bileli özele gidiyorum.

Belki bu imajı silmek için yapar ya da skodadan kendisine bir talimat gelirse...

Servis konusunda henüz hiç kullanmadıım için birşey diyemeyeceğim ama garanti sonrası muhtemelen ben de servise gitmeyeceğim..

Hatta biraz daha ileri gidip filtreleri filan değiştirmeyi öğrenmek istiyorum, bazı işlemleri kendi kendime yapabilirim.

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayatta yapmaz, imaj mimaj ilgilendirmez onları. Onlar satar sadece. Servisler, ustanın becerisine göre değişiyor. Bazı ustalar vardır, aracın herbir şeyini bilir. Bazı ustalar vardır Allah muhafaza ki onlara da usta denirse... Rutin bakımları, yani cam suyu filtreler grubu vs. kendimiz yapıyoruz. Triger olur baskı balata olur onlar için dooğru özel servise ;) Garanti içinde servise gitmenizin yararı var. Adamlar kendi yönlendirdiği LPG dönüşümü yapan yere gidip geldiğimizde garantiden çıkıyor(muş)!

Çevrimdışı aranel

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Bencede bi güncelleme yapmazlar öyle olsaydı ellerinde mevcut olanları düzeltilerdi önce, sen tut 2013 yılının 9. ayında sıfır araç al adamlar sana 2012 7. ayda üretilmiş aracı versinler... Durum bu yani..