škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeni aracımız Skoda SuperB

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ugurdemirel

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Geçen hafta salı günü aracı Erzurum'dan aldık aracı ekspertiz yaptırdık ekspertiz'de araç tertemiz çıktı. 2012 Model 1.6 TDi Elegance + Prestij paket 5,000 KM'de  araç. Citroen C4'ten sonra araç acayip konforlu yol ve motor sesi içeriye gelmiyor diyebilirim. İçerde kullanılan malzeme olsun işçilik olsun gerçekten verilen paraları hayli hayli hak ediyor.Araç sınıfında bayağı bir geniş ve heybetli arkada oturma mesafesi çok çok rahat ki bacak bacak üstüne çok rahat atılıyor. Ben aracı aldıktan sonra cam filmi ve eksoz ucu taktırdım. Şimdi Led plakalık ampulü ve Park ampullerini değiştireceğim. Aracın detaylı fotoğraflarını ilerleyen günlerde paylaşırım şimdilik  1-2 fotoğrafla idare edelim . Maşallah demeyi nazar bozmayı ihmal etmeyin.

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı rumiexile

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı msami

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı simurgson

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Masallah, Allah kaza bela vermesin, guzel gunlerde kullanin.

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Toygar

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Maaşallah!

Güle güle kullanın. Darısı arabası olmayanların başına.

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun.aldığın araba en ferah içi olan üç beş arabadan biri. motor sesi gelmez ama bozuk yollarda teker sesi gelir. motor vw motoru bir tek arma farklı. yalnız elektrik işleri konusunda fazla ileri gitme bu arabanın her yeri elektronik. bir sakatlık çıkmasın. film işine gelirsek biraz koyu geldi inşallah muayenede sıkıntı çıkarmazlar. egzos ucu vardır arabanın aldığında yok muydu yoksa beğenmedin değiştin mi ?

Çevrimdışı ugurdemirel

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkür ederim.filmlerler resim  çektiğim gün yeni takılmıştı  biraz ıslaktı filmler şimdi kurudu daha da açıldı 2 numara çektirdim arka tarafta aracın perdeleri de açık o yüzden biraz koyu duruyorlar.Muayenede filmler hafif kusur olarak geçiyor sıkıntı çıkarmaz. Araçta kablolarla ilgili kesip biçme işi yapmayacağım sadece Park ampullerini ve Plakalık ampullerini değiştireceğim. Aracı aldığımız da Egzos uçları yoktu ben sonradan taktım.

Çevrimdışı ugurdemirel

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Kaliper boyama işi Tamamdır Her zaman ki gibi beyazla kırmızının uyumı iyidir :AD

Hazır kaliperleri boyarken jantları da temizledim

Ve Krom Egzoz Uçları

Çevrimdışı rapidy

• YM Remaps / VAG Store
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı ugurdemirel

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkür Ederim.
Bu arada bir sorum olacak sizlere aracın park ampullerini sökemedim bunun sökülmesi ile ilgili bir püf noktası var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.