0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben max 180 ' e çıktım otobanda, daha gidiyordu ama yolda çalışma vardı. Bana gerçekten güven verdi araba arkadaşlar, yola yapışıyor resmen . Fakat amörtisörler sert olduğundan eğer gittiğiniz yol kaymak gibi değilse 130' un üzerine çıkmanızı tavsiye etmem, bozuk satıh filan denk gelince sallıyor. o yüzden abi aman diyim araba gidiyor diye çok basmayın
Önce koca bir MAŞALLAH.. Geçmiş olduğumuz kurban bayramında Rapid ' imle 150 TL lik mazot alışımla beraber 300 km si uzun yol, diğer 322 km' yide şehir içi, ışıklı dur-kalklar la dolu toplamda 622 km yol katettim, daha ne olsun 150,000/622=241.15 krş km'de helalinden yakmış, helaloş olsun canavarıma..
En çok neyi seviom biliyormusun o ışıklarda 3 şeritten 2 şeride düşer sağ şeritteki önüne atlamk için böle hazır tetikte beklerken ve yeşil yanar rapid tsi aklını alır sağ şerittekinin bunu seviyorum
Bende 1.2 tsimle 0.30 kurus yakiyorum vallahi cok mutluyum. Hem az yakiyor hemde sahane bir performmans...
Arkadaslar yol bilgisayari menusunde devamli --.-- km/h diye birsey goruyordum ) Hazirandan beri ilk defa cozdum olayi, bu zimbirti ile hiz limiti koyuyormusuz limiti gecince yol bilgisayarinda yanip sonuyor ))