Fiyatına ve temizliğine göre alınabilirler..Güzel arabalar eyvallah.. ama eskidi arkadaşım.. şimdi yeni modeli de çıkar yakında.. 3 kasa eskisi olur fabia 1 ler.. yine de alınabilir zevk meselesi ama fabia 1 sahipleri araçlarının hiç de hak etmediği parayı istiyorlar.. üstelik piyasada kazasız boyasız bulmak neredeyse imkansız.. daha yüksek model magane 2 full donanımlısını bile daha ucuza alabilirsin... fabiacılar 2003 -2005 model arabalarına 20 bin yazıyor ki.. sıfır araç fıyatı.. yıl sonunda fabia 2 ler belkide 26-28 bin tl arası satılacakken.. 10 yaşında 100 binde bir araca makul bir para vermek gerekir.. galerilerin verdiği max. fiyat 15-16 bin tl ki.. tam değeri.. bulursan temizini uygun fiyata alınabilir..
neresinden tutsak yanlış bir düşünce. evet 3-4 bin tl üzerine eklerseniz aynı model lagunada alabilirsiniz sizin mantıgınızla. öncelikle fabia 1 kasa olarak herkes tarafından seviliyor. yeni kasa malesef çok gödek duruyor. özellik ve donanım açısından belki çok daha iyidirler ama keşke aynı kasa devam etseydi ileride model yükseltip aynı tip aracımdan alabilseydim.
1-2 milyar düşügünede aynı model cliolara istiyolar. ne tasarım var arabada ne donanım ne konfor ne yol tutuş ama adam istiyor işte. düşünsenize choicedeki veya ambiante deki donanım aynı model bir clioda olsa kaç para isterlerdi?
2004 model choice sahibiyim. aracımı kullanan yakın arkadaşlarımın birinde 2006 model laguna digerinde 2004 model vectra mevcut ve benim arabamı kullandıklarında çok güzel araban var deyip duruyolar, sürüş keyfi vs acısından. istendigi zaman hız, yeterince kalite, donanım olarak sınıfının araçlarına göre gayet dolu, sürüş keyfi yüksek bir araç, iyiki almışım diyorum. Allah kazadan beladan saklasın hepimizi, güle güle binmek nasip eylesin.
ben istedğim cevabı alamadım ancak hala
üstad kim ne dese tam olarak için rahat etmez en güzeli yakında bulunan degişik motor seçeneklerindeki satılık arabaları alıcı gözüyle git sür, hem şehir içinde hemde hafif bi otobana çık. denemeden bir seçim yaparsan en doğru seçimi yapmış dahi olsan için rahat etmeyebilir.