Adam ışıklandırma ve aksesuar uyumlu mu diye sormuş sen ne anlatıyorsun.
Dostum,
Yazmak istemedim ama sen sordun, ağzımdaki baklayı çıkarayım.
Yeni Colombus çok komplike bir sistem, bütün parçalarının montaj yeri farklı, bu bir çalınma önlemi ve MQB platformuna sahip araçlarda uygulanabiliyor. Şu an için Skoda'da MQB platformuna sahip Octavia bulunduğundan, o Colombus geri kalanına uymaz. Octavia'ya da uyar; fakat çok komplike bir sistem olduğundan zaten pratikte kurulması ciddi şekilde iş gücü isteyecek. Yapılır mı yapılır ama cidden zor. Eskiler gibi 4 tane torx vidayı söküp montaj felan yapılmaz, hem ekran, hem torpido gözünde parçayı ayrı ayrı söküp değiştirmeniz lazım. Artık dekor da radyoda öyle kolay çıkmıyor, dekorda 12 tırnak var, bunları ayırmak için özel tesisat gerekiyor, aynı şekilde radyo içinde 4 tane özel anahtara ihtiyaç var.
Siz Superbe uyar şeklindeki yazınızı gördüm, arkadaş mağdur olmasın diye açıkladım. Sanıyorum ki siz de konuya tam hakim değilsiniz, bundan dolayı sizi eleştirmiyorum, yanlış anlamayın lütfen. Yanlış bilgileri düzeltelim sadece o kadar. Derseniz ki ben bunu montajlarım, Superb'de çalıştırırım, buyrun derim ama gerekli yer ve tesisat yok, çok ümitli değilim hani. Eğerki yurtdışından parça getirtebiliyorum derseniz, arkadaşla iletişime geçip Eski Colombus ve yanında Premium Bluetooth kiti hem orjinal olur hem daha kolay olur kurması. Boşu boşuna iş, zaman ve para kaybı olmaz.