merhaba arkadaşlar,
bugun aracımın 3. yıl bakımını yaptırdım. arac su an 25.000 km de ve 30.000 bakımı ıcın yapılması gererkenler yapıldı aracıma.
tabı bu surecte bırcok servısı arayıp fıyat aldım. içlerinden en uygun olanıda tercıh edıp aracım ıcın randevu aldım. buraya kadar hersey cok guzell
bugun aracımı bakım ıcın teslım ettım aracıma bakım ıcın yapılackalr sunlardı;
yag degısımı 5*30 castrol
yag fıltre degısımı
hava fıltresı degısımı
polen fıltresı degısımı
benzın fıltresı degısımı.
bunlar ıcın 365 TL gıbı bır rakam cıktı oyle boyle derken 335 e cektık en sonda 300 de fıyatı sabıtledık. hatta soz ucar yazı kalır dedıler kartlarının arkasınada not aldılar ve bana verdıler.
aracı sabah servıse teslım ettım ogleden sonra benı aradıler ve ıslemlerın bıttıgını arcı gelıp alabılecegımı soyledıler ve bu arada aracın bakımın 460 TL tuttugunu soyledıler. bende 300 TL ıcın anlastık gelınce konusalım dedım.
aracı teslım almaya gıttım ve arkadas sıze yanlıslıkla 10*40 yag ıcın teklıf vermıs ondan bu kadr fıyat farkı cıktı dedıler. bende 5*30 ıcın teklıf aldıgıma emınım ve ustune basa basa bu konu arkadasa sordugumu belırttım. neyse en son fıyatı 355 yapabılırz dedıler bunun altına dusersem aradakı tutar buradakı arkadasların cebınden cıkacak dedıler. bende o sozun uzerıne 355 TL yı kabullendım .
sımdı burda sızlere sunu sormak ıstıyorum bu olay ne kadar mantıklı sızce bu kadar cok fıyat farkının cıkması mantıklı mı.
bu durumda sızler benım yerımde olsanız ne yaparsınız.