Kusura bakmayın arkadaşlar yardım alıp kaçtı gibi oldu uzun süre giremedim. 1.3 Multijet easy aldık . Donanım olarak zaten easy olduğu için pek bir artısı yok jantlar çelik değil sis farı yok park sensörü yok vs . Ayrıca easy modellerinin göğüs kısmı eski Linealar ile aynı yani oldukça basit . Ancak bir kaç görüntü için 3 5 milyar fazla vermek istemedik nasılsa motor aynı ve alıştıktan sonra o göğüste sıradanlaşıcak
Araba ile ilgili izlenimlerimi aktarmak istiyorum ancak uzun süre babamın Superb sini kullandıktan sonra yerden yere vurucam sanırım
Tabiki kıyaslamak doğru değil o işin şakası . Günlük 70 kilometre yapıyorum yarısı trafik yarısı çevre yolu sayılır yaklaşık 25-28 kuruş civarı yakıyor 120yi geçmeden . 10 bin km yi devirdikten sonra dahada düşeceği söyleniyor . Araba genel olarak seri , yokuşlarda ve hızlanma olarak hiç fena sayılmaz . Ancak 140tan sonra gerçekten güven vermiyor titreme falan yok ama yüksek sürat yapılmaması gereken bir araba bence . Motor sesini içeri çok fazla verdiğini söyleyebilirim . Ayrıca arabanın ses sistemi gerçekten vasat Skoda'nın Bolerosuna alıştıktan sonra gerçekten yetmiyor size
Görünüş olarak ben yeni kasasını daha çok sevdim imkanım olursa sisiydi kol dayamasıydı zamanla eklemeler yapmayı planlıyorum . Çelik janta eskiden çok önem verirdim ama şimdi dikkat bile etmiyorum .
Kısacası bu araba benim fazlasıyla işimi görüyor yakıtıda bence hiç fena değil . Konfor seçip Yeti alabilirdim ama öğrenci adamım bu arabayla bile zaman zaman yakıt sıkıntısı çekiyorum kendim için mantıklı olanı yaptığımı düşünüyorum
Şunuda söylemeden edemiycem Linea dan sonra SuperB sürünce Kendimi Mercedes sürüyo gibi hissediyorum Skodalarınızın kıymetini bilin