@ender_atakan
Rs ten sonra rapid nasil geliyor..?? Aslinda karsilastirma cok dogru olmaz ama ayni degisimi bende dusunuyorum ilerleyen aylarda tam fikir alabilecegim kisisiniz benim icin... eksilerini ve artilarini soylersen cok sevinirim...
hocam öncelikle arada çok fark var nereden başlasam bilemiyorum kısaca şöyle özetliyim sana
1- donanım özellikleri hemen hemen aynı. dijital klima hız sabitleyici maxi dod ekran aynı sistem fabia sistemi zaten o yönden sıkıntı yaşamazsın
2- dsg şanzuman son versiyon hem çalışma prensibi acısından hem yazılım olarak farklı kullandığın zaman anlıyorsun daha seri daha atak vede frenden ayağını daha cekerken bile hemen kavrayan şanzuman boşluk yok
3- motor olarak kesinlikle kıyaslamam rs uçarı bir araç motor performansı hakkını veriyor ben aynı yerde yaptırdım yazılımları rs 225hp veriyordu dumpvalve hava filtresi vs. ile bu rapidede yazılım yine aynı yerde yaptırdım performans olarak rs den bir anda geçtiğinde gerçekten çok tuhaf oluyorsun zamanla alışırsın
4- yakıt ekonomisi gerçekten cok iyi yede depo ile birlikte 56lt mazot alıyor ilk doldurduğumda 1450km gider dedi şok oldum. şuan halen içinde 780km yapmışım hala 510km gider diyor ortalama hızım yok şehir içi şehir dışı karışık şuan ara sıra yazılım keyfini almak için asılıyorum.
5- iç genişlik fabiadan çok geniş ve kullanımı çok rahat bagaj harika
aklıma gelenler bunlar senin sormak istediğin varsa cevaplarım seve seve