Aha! Benim ustam.:kiki: Bugün Favorit çalışmadı. Sanırım bir yol servisi verecek bir ara bana da.
Merhabalar geç kalmadım umarım cevap yazmakta, tüm sorunlarınızı yanıtlayacak deneyimim yok fakat geçen gün km sini 50 tl ye tamir ettirdim mil eğrilmiş içinde,
ayrıca istanbul a yolunuz düşerse topkapı akınal sanayi sitesinde Ufuk usta var uğrayın, kendiside aynı aracı kullanıyor tecrübeli bir usta aynı zamanda, bizim araçlardan her usta anlamıyor bu da bilinen bir gerçek
Çok teşekkür ederim . Bazı sorunlarımı bir şekilde hallettim.
Son birkaç gündür başka bir sorunla müzdaribim;
Merkezi kilitten bir uç çıkmış ama bulamadım. (trucks veya truck) yazılı mavi kablo boşta duruyor. Açma/kapama düğmesine basınca kumandada şık şık ses geliyor ama kumanda etmiyor.
Bu soruya ilaveten birde şu soruyu sormak istiyorum;
Bagaj kilidini merkezi kilide ilave ettirmem için ne yapmalıyım. Bagaj açılıp kapanıyor normal kilidinden ancak kilitleme yapmıyor kilit bozuk sanırım. Açıkçası Çanakkale'de parçacılar ateş pahası. İlk 15 TL ye aldığım bagaj kilidi bozulunca 2. sini alayım dedim ve gittim aldığım yere kalmamış. Başka bir yere yönlendirdi beni. O gittiğim yer ise 15 TL lik kilide 30 TL fiyat çekince kızdım almadım bende.
Bu haliyle merkezi kilitten faydalanarak bir mekanizma yapabilirmiyim.
Misal kilidin önüne selonid tarzı bir pim takarak kilidin hareketini önlemesi gibi.