škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Skoda Yeti vs Nissan Qashqai

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
gerçi doğru, Siirt ile büyük şehir bir olmaz haklısınız, oralarda tofaş-reno harici bi arabaya bile binmek garip bir durum :)

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ahmettatlı;37925
büyük gelişme
:bnn::bnn::hanz:
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı hotrain

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;37943
gerçi doğru, Siirt ile büyük şehir bir olmaz haklısınız, oralarda tofaş-reno harici bi arabaya bile binmek garip bir durum :)

aynen öle bide araba yeşil renk ben burdayım diyor..Karşıdan geleni yakınlaşmayınca tanıyamıyorum ama onlar beni depelerden derelerden tanıyolar :wnk:Fabia cidden sağlam araba işte benimkinin motoru favodan çakma bi o kötü.Eski motor nasıl mpi oluyor onuda anlamış değilim ama olsun...

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hotrain;37949
aynen öle bide araba yeşil renk ben burdayım diyor..Karşıdan geleni yakınlaşmayınca tanıyamıyorum ama onlar beni depelerden derelerden tanıyolar :wnk:Fabia cidden sağlam araba işte benimkinin motoru favodan çakma bi o kötü.Eski motor nasıl mpi oluyor onuda anlamış değilim ama olsun...

motorunuz o kadar kötü değil, favoritten çıkmada değil. sadece geliştirilmiş hali, ama maalesef blok aynı.

yani eskinin revize edilmiş hali diyelim strok mesafesi ile 1.4 hacme çıkarılmış, ve karbüratör yerine çok yollu enjeksiyonlama var, beyin kontrollüdür, ama işte performans-ekonomi-sorunsuzluk dengesi pek tutmuyor, kök demode sonuçta, ama favorit motorlarıda zamanının iyi motorlarındandır.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fuara bekleriz o zan belli olur kullanıcı yorumu. .

Çevrimdışı hotrain

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;37952
motorunuz o kadar kötü değil, favoritten çıkmada değil. sadece geliştirilmiş hali, ama maalesef blok aynı.

yani eskinin revize edilmiş hali diyelim strok mesafesi ile 1.4 hacme çıkarılmış, ve karbüratör yerine çok yollu enjeksiyonlama var, beyin kontrollüdür, ama işte performans-ekonomi-sorunsuzluk dengesi pek tutmuyor, kök demode sonuçta, ama favorit motorlarıda zamanının iyi motorlarındandır.

Motoru sağlam olduğuna kesinlikle inanıyorum.Aşağıdaki videoda felicianın motorunu okadar zorlama zar zor yakıyolar :confused: cidden aşırı sağlam bi motor.

http://www.youtube.com/watch?v=WUxwGZmrDHk

Çevrimdışı AhmetH

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mc pherson

• ............
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar Nissan yetkili servisinde çalışan servis danışmanı bir arkadaşım var ve markayı kötülememek adına kesin bilgi veremeyeceğim ancak qashqai ve özellikle primeraların motorları uzun ömürlü değiller. Bu araçlar hep aynı km.lerde sekman istiyormuş,bu hiç de tesadüf değil bence. Belki bir-iki araçta sorun olur OK ancak neredeyse tüm araçlarda da aynı sorun olmaz değil mi?

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
belkıde prımeraların tutmama sebebı bu yuzdendır.

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;37957
Fuara bekleriz o zan belli olur kullanıcı yorumu. .
ayın 10 unda burada oto show fuarı var bı gıdeyım bakalım skoda ne kadar ragbet gorecek

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: demir_01;38588
ayın 10 unda burada oto show fuarı var bı gıdeyım bakalım skoda ne kadar ragbet gorecek

İstanbuldada Kasımda sanırım ama biz ancak bakmakla yetiniyoruz hiç iç açı bilgi veremiyolar ne yazıkki..

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ekim sonu YETİ' nin gelmesi bekleniyormuş..:)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı Yüksell

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Skoda yeti 39.970 tl olan arabanın olumsuzlukları varsa Allah rızası için yazabilir misiniz? Emeklilik paramı vercem.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Yüksell;233173
Skoda yeti 39.970 tl olan arabanın olumsuzlukları varsa Allah rızası için yazabilir misiniz? Emeklilik paramı vercem.

Emeklilik paranızı bence arabaya yatırmayın.Hele baz donanım bir yetiye.

Gearbox

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: dgn;233269
Emeklilik paranızı bence arabaya yatırmayın.Hele baz donanım bir yetiye.

:+1::+1: kesinlikle katılıyorum.