0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Size de hayırlı olsun. Hangi bayiden aldınız siz?
Herkese selam, İlk görüşte kalbimle ve mantığımla aşık olduğum Octavia'ma (1.6 TDI DSG Beyaz - Bluetooth, 17inç Denom, KESSY) bir aksilik olmazsa (inşallah olmaz) bir hafta içinde ben de sahip olacağım. Özellikle benim gibi yeni sahip olacaklara ve kredi kullanacaklara vdf'nin full paketteki kampanyalarını önerebilirim. +2 yıl garanti, kasko ve 4 servis paketi alındığında faiz oranında 10 puanlık bir düşüş gerçekleşiyor. Herkese kazasız belasız mutlu sürüşler diliyorum.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ben de +2 yıl garanti almayı düşünüyorum. İlk 18 ay içinde alınabiliyormuş. Acaba bu garanti dsg şanzımanı da kapsıyor mu?
Hayırlı olsun arkadaşlar 10 gün sonra beyaz 1.6 tdi octavia elegance alacağım ama sırada beklemeden hazırda olan araç bulabilirmiyim bulursam hangi bayiden bulurum? Istanbuldayım
sakaryadaki bayiiye yarın sipariş ettiğim araçla birlikte 8-10 araç daha gelecekmiş isterseniz bayii ile irtibata geçin. 0264 276 96 04 bayii numarası. bu arada herkes beyaz renk alıyo daha çok tutulacak anlaşılan:D
Abi bisey sormak istiyorum. Sakaryanın neresindesin sen
Yok abi bizim yazlıkda Karasu tarafında
Korkmayın 13000 km yaptim bir sıkıntı olmadı. Araç çok konforlu, keyifli, beni çok mutlu etti.inşallah sizi de memnun eder.