škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

sağ dikiz aynasını parçaladım.

hiko · 24 · 6353

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Her zaman dikkatli ve çok rahat  çıktığım otopark'tan, Cumartesi akşamı saat 19,30 gibi çok aceleyle geri,geri çıkarken, bir kanadı açık olan pencere demirine takarak, sağ dikiz aynasını parçaldım.
Daire sahibi de askere gidecekti, gereğini yapalım diyerek özür diledi. Ben de sağlık olsun askerlik hatırası olsun dedim. Kasko' ya başvurdum. Sigortacı komşu sağolsun takip ediyor. Artık servisde parça bulundurmayıp, talep ederek, tedarikden geliyormuş. İlk gün müracaat, 2.gün exper,resim tutanak ve parça siparişi derken bir ayna takma işi KASKO' dan yaptırayım dersen neredeyse 4-5 günü bulacak. Bakalım yarın parça gelirse haber verecekler..
bunla geçmiş olsun deyip, sizler aynı hataya düşmeyin, diye paylaştım.
İşiniz ne kadar acil olursa olsun, inan ki acele ederek, zaman kazanamıyorsunuz. Aksine zaman kaybediyorsunuz! (bana 4-5 güne maloacak!)
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
geçmiş olsun. bunlar tatlı belalar. Allah daha beterinden korusun inşallah.

Servisler artık stok yapmıyolar sanırım.

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı etms

• Platonik ST Üyesi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun abi
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı c@n77

• Mean vRS...
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Gecmis olsun abi,  en buyugu bu olsun...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun.Bİr ara sigorta ve kasko sistemi değiştiği için küçük hasarlarda bile sigorta ve kasko fiyatları ertesi yıl için çok fazla artıyor deniyordu.Sigortacı bunun hakkında birşey dedi mi?
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ugurcnplt;449317
Geçmiş olsun.Bİr ara sigorta ve kasko sistemi değiştiği için küçük hasarlarda bile sigorta ve kasko fiyatları ertesi yıl için çok fazla artıyor deniyordu.Sigortacı bunun hakkında birşey dedi mi?

Arkadaşlar teşekkür ederim,
sigortacı komşunun dediğine göre, kasko priminde 150 TL gibi (%10) bir kaybım olacak. Aynanın da bedeli 350-400 TL gibi demişti ama ben haftasonu olduğu için servise soramadım. Hanım da arabayı sürekli kullandığı için Pazartesi sabahı erkenden arabayı sigortacıya bıraktım.Daha sonra da sorup, ucuz fiyat çıkarsa, canım sıkılır diye öğrenmek istemedim. Ödemeyi benim adıma yapacaklar, o zaman hesaba yatan paraya bakınca anlarım.
Daha önce kızımın arabasını da aynı yere kasko' dan yaptırmıştım. Dışarı da aynı işi(tampon tamiri ve boyası, orjinal sol arka stop--peugeot 106--)kendi imkanımla yapsam o paraya (485TL) zor yaptırırdım, yani Kasko diye fiyat şişirmiyorlar güvendiğim için tramerde fazla fiyat çıkacağını sanmıyorum.

Ayrıca şunu da paylaşayım...
Benim sigorta firmam AXA ve ajente ortağı da komşum, bozulur dedi. Onun için ben poliçeyi incelemedim. Geçen kış, kaldırma çarpma sonucu kışlık lastiğim yanakdan zarar görmüştü ve kasko dan değişti ve bozulmamıştı..

Merhaba İrfan Hocam, ayna bugün gelir yarın da takarız.
Bundan sonra sı için gerekirse kullanmakiçin; Senin bazen paylaştığın orjinal skoda yedek parçası satan bir yabancı bir site  vardı..arattım bulamadım. Onu paylaşırsan sevinirim, elimizin altında kısa yol yapalım, elimizin altında dursun, lazım olunca kullanırız..teşekkürler..
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Çevrimdışı exitus

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
geçmiş olsun abi dediğim gibi acele etmenin bize zaman kazandırdı olmuyor Allah beterinden saklasın.

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Ugur A.

• Ziyaretçi

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun abi :( İnsallh en büyük kazan bu olur...