Geçmiş olsun.Bİr ara sigorta ve kasko sistemi değiştiği için küçük hasarlarda bile sigorta ve kasko fiyatları ertesi yıl için çok fazla artıyor deniyordu.Sigortacı bunun hakkında birşey dedi mi?
Arkadaşlar teşekkür ederim,
sigortacı komşunun dediğine göre, kasko priminde 150 TL gibi (%10) bir kaybım olacak. Aynanın da bedeli 350-400 TL gibi demişti ama ben haftasonu olduğu için servise soramadım. Hanım da arabayı sürekli kullandığı için Pazartesi sabahı erkenden arabayı sigortacıya bıraktım.Daha sonra da sorup, ucuz fiyat çıkarsa, canım sıkılır diye öğrenmek istemedim. Ödemeyi benim adıma yapacaklar, o zaman hesaba yatan paraya bakınca anlarım.
Daha önce kızımın arabasını da aynı yere kasko' dan yaptırmıştım. Dışarı da aynı işi(tampon tamiri ve boyası, orjinal sol arka stop--peugeot 106--)kendi imkanımla yapsam o paraya (485TL) zor yaptırırdım, yani Kasko diye fiyat şişirmiyorlar güvendiğim için tramerde fazla fiyat çıkacağını sanmıyorum.
Ayrıca şunu da paylaşayım...
Benim sigorta firmam AXA ve ajente ortağı da komşum, bozulur dedi. Onun için ben poliçeyi incelemedim. Geçen kış, kaldırma çarpma sonucu kışlık lastiğim yanakdan zarar görmüştü ve kasko dan değişti ve bozulmamıştı..
Merhaba İrfan Hocam, ayna bugün gelir yarın da takarız.
Bundan sonra sı için gerekirse kullanmakiçin; Senin bazen paylaştığın orjinal skoda yedek parçası satan bir yabancı bir site vardı..arattım bulamadım. Onu paylaşırsan sevinirim, elimizin altında kısa yol yapalım, elimizin altında dursun, lazım olunca kullanırız..teşekkürler..