škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

sağ dikiz aynasını parçaladım.

hiko · 24 · 6356

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı professor

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
geçen ben de mini onarımdan sağ kapımı yaptırdım, ostimde çalıştığımızdan ne kadar dikkat etsem de dev bir sac ucup kapıya düştü. nerdeyse kapıyı deliyordu. küçük bir çökme oldu yine şükür ama auto king 1 günde yaptı

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bilgilendirmek amaçlı bu konuda bir hatırlatma yapmak istedim: Eğer kasko' dan yaptırmayı düşündüğünüz bir iş varsa direkt olarak,sigorta şirketi ile anlaşmalı yetkili servise giderek, birebir ne zaman nasıl , ne kadar mal olacağının sorularak, ona göre işlere başlamakta fayda var. Ben sigorta şirketine güvenerek işleri onlara bıraktım. Onlar da aslında iyi niyetle güvenilir bir yere (ancak, yetkili servis değil) dosya açtırmışlar. İş böyle olunca parça temini tedarikçi firma tarfından sağlanmak durumunda kalmış yaklaşık 5 gündür sağ dikiz aynasını bekliyorum. Oysa yetkili servis (ancak, kasko firması ile anlaşmalı olacak) olsaydı elinde parça varsa hemen , yoksa belki 24 saat sonra parça temin edilebilirdi bilgilerinize... geç olsun temiz olsun deyip, bekliyorum.
yetkili servis fiyatları;
Ayna gövdesi 193 TL,
Cam: 123TL,
Plastik aaksam 40 TL
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
geçmiş olsun abi iyi fiyat çekmişler. bizim parkta da kolon var bu sebeple aynayı kapatıp gir çık yapıyorum artık alışkanlık haline geldi bende.

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı LZY06

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
önce geçmiş olsun dilerim son kazanız olur. böyle kazaları kaskodan yaptırmak daha doğru bence. orijinal parçalarla onarımdaki maliyet kaskonun indiriminin bozulmasından daha fazla. tekrar geçmiş olsun.

Çevrimdışı Real81

• ROOMSTER COMFORTSPORT 1.4 TDI 105 HP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
geçmiş olsun benim aynı aynayı plasiyer kamyonu dağıttı , bizde kaskodan yaptırdık karşı tarafın trafik sigortasından aldılar . kamyonetin arka kapısını açtıktan sonra sağlam bağlamamış tam geçerken yerinden kurtukdu kapı küt ayna dağıldı  , az çiziklerde vardı. adam bide sen kapıaya vurdun demez mi ....

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Real81;450133
geçmiş olsun benim aynı aynayı plasiyer kamyonu dağıttı , bizde kaskodan yaptırdık karşı tarafın trafik sigortasından aldılar . kamyonetin arka kapısını açtıktan sonra sağlam bağlamamış tam geçerken yerinden kurtukdu kapı küt ayna dağıldı , az çiziklerde vardı. adam bide sen kapıaya vurdun demez mi ....
Size de geçmiş olsun, Ahmet Bey,
Nerede kaça yapıldı. Hemen parça geldi mi. Ben yaklaşık 9 gün kadar tedarikçi firmadan parça gelmesini bekledim. 400 TL civarında +işçilik =450 TL gibi mal oldu.
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Çevrimdışı Real81

• ROOMSTER COMFORTSPORT 1.4 TDI 105 HP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
istanbulda olmanın avantajı  2-3 gunde bitti iş. sahkanda exper çağırdık , ayna geldi montaj felan çabuk bitti.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle