Dün Ankara Dikmen Caddesinde yokuş aşağı iniyordum bilenler bilir.
Cadde zaten falsolu. Köy yolu gibi çukurla dolu bir yol. Bazı yerleri ayrılmamış, karşı yönden gelen senin şeridine giriyor kafa kafaya denk geliyorsun falan filan.
Yolun sağına bir hiza parketmişler zaten, yol daralmış. Lacivert bir cetta da, ikinci hizaya parketmiş. Önümde kapalı kasa bir kamyonet vardı deli gibi sürüyordu. Cettanın yanından geçti, arkasından ben geçecektim ki bir baktım, aralık çok dar.
Cetta öyle parketmiş ki yol kalmamış. Ulan ben zor geçiyorum önümdeki kamyonet nasıl geçmiş derken bir de baktım cettanın ön tampon yerlerde sürünüyor, kamyonet almış gitmiş.Cettanın içindeki herif de çıkmış "Hüüüov, noluğğaaay!" diye çıkıyor arabasından (meğer içinde oturuyormuş o da)
Ona bakacağım derken bir de baktım önümde kamyonet durmuş, frene bastık ama zor bela durdum, az kaldı ben de çarpıyordum :lol:
Tabi kamyonet sürücüsü ile cettanın sahibi birbirine girdi. ben aradan sıvıştım kaçtım işim aceleydi. hoş, acele olmasa da benlik birşey yok.
ama kaza ilginç bir kaza, bence suç cetta nın ama , cetta sahibi boru gibi ötüyor, el kol hareketi yapıyordu.