0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadşlar aracımı dün itibari ile teslim aldım ve adana sokaklarında gezdim dün gece ve pek fazla olmadığı için çevrede herkesin gözü arabada kalıyor ben 1.4 tsı 140 beygir dsg sunroof model olunca bayi adanada il dedi ve sunrufu sonuna kadar açtıjm müziği açtım mükemmel bir araba ben bu kadar atik olacağını zannetmezdim hafif basıyorum gaza uçuyor araba gerçekten skodanın bugüne kadar yaptığı en iyi araba akşama resimlerini atacağım inşallah
Hocam hayırlı ugurlu olsun. Allah sevdiklerinle beraber kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Benim actıgım konuda da sagolsunlar donus yapan arkadaslar oldular araba hakkında ama sizin de detaylı yorumlarınızı bekliyoruz insallah . Kullanım turune ve trafige gore tuketim degerleri en cok merak ettigim konu acikcası. Bunun dısında rahatsız oldugunuz bişey oldu mu? Kısacası yorumlarınızı bekliyoruz.
Aynen katılıyorum.5.12.2013 tarihinde Octavia 1.6 tdi elegant aldım.Gerçekten güzel araba yapmışlar.Kullanırken insan zevk alıyor.Herkese kazasız sürüşler dilerim.