0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,arkadaşlar öncelikle otavia kullanma ayrıcalığını yaşayan herkesese selam ve saygılar.Ben temmuz ayında oktavia 1.6 tdi dsg elegance aracımı teslim aldığım an klimanın soğutmadığını farkettim ve henüz 5 km yapmadan hemen showruma geri döndüm orda servise çektiler klimada gaz hiç kalmadığını belirtip gaz doldurdular. Ve soğutmayı yaptı.Aynı gün yola çıktım ve 100 km sonra aracı kullanırken sanki ölçü aletinden çıkan ses gibi tiz bir ses çıktı yaklaşık 3-5 saniye sürdü sonra 10 km sonra yine derken servisie sordum araçla 60 km beraber gittik o sesi yapmadı ama diğer zamanlarda yine belli bir müddet 30 dk gibi seyehat esnasında bu ses KISA AMA BELLİ ARALIKLARDA hep çıktı ve klımayı kullandığım anda sürekli her zaman bu ses çıktı tekrar servise sorduğumda bir bunu istanbula da sorduk bu klimanın belli müddet çalışınca adeta rahatlamak için bu sesi çıkardığını söylediler merak ekttiğim sizde de klimayı uzun süreli hep çalıştırdığınızda böyle bir ses geliyormu. Sesi tekrar tarif edeyim sanki arka vitese takılınca uyarı sesi gibi veya en yakın ses elekrik ölçü aleti sesi gibi bir ses 3-5 saniye çıkıp susuyor. Bu konuda aynı tecrüberi yaşıyorsanız veya yorumunuz varsa bekliyorum.Saygılarımla.