0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam hayıtlı olsun bişe sorucam 3 kollu direksyon ve bluetooth var mı? Bende aynı araba var bu şekilde 72000 e maloldu siz nekafar verdiniz?
Teşekkür ederim bunu 4 kollu direksiyon bluetooth kiti sanroof ve 18 inc jantlar bide metalik farkı 76 bin tlye mal oldu suan biraz fazla yakıyor gibi ama bakalım bi 2 bin km sonra ne olucak
evet banada fazla yakıyo gibi geldi sanırım 18 jant farkı benim3000 km yi geçti 5,6 aldığım gunden bugune yakıt tuketimi bilgisayarda yazan
4 kollu direksiyon üzerinde piano black kaplama mevcut mu? Yeni gelen 3 kollularda piano black kaplama varmış. Çok güzel görünüyor.http://img.donanimhaber.com/upfiles/860088/3a621e87-a6b9-4037-b3c9-63e191ad8e3d.jpg
Demek yeni gelen araçlarda 3 kollu 4 kollu faketmeksizin direksiyonda piana black kaplamaya yer vermişler.
Arkadaslar bende octacia 1,6 tdi dsg var istanbulda yasiyorum arac daha 440 km de ortalama hiz 21 km genelde cok kisa mesafelerfe ama cok sakin drive da kullandim ortalama tuketim 7 litre Cok degilmi sizcede 5,5 lara kabul ama 7 litre cok fazla bence