sevgili genious61 ve Esariipek,
benim yazdığım mesajı dikkatli okursanız zaten "internet ortamında da benim arabam 3,5 yakıyor süper aman yarabbi diyenlere de itibar etmeyin bence. millet ya matematik bilmiyor ya da 70 km hızı geçmiyor ve hep düzde kullanıyor. yok öyle bir dünya." demişim. bu tür forumlarda hep gerginlik doğru okumamaktan veya hemen üzerine alınmaktan kaynaklanıyor.
öncelikle sevgili genious61, resimleri koymuşsunuz. gördüğüm kadarıyla 57 dakika ortalama 78 km hızla kullanmışsınız ve Trabzonda. ifadenize göre de 90 la gitmişsiniz. Trabzon'u bilmem, yokuş mudur, düz müdür? düz yolda yapılabilir, mümkündür. bir de araç kaç binde?
sevgili Esariipek, Ankara'da nerde kullanıyorsunuz aracı bilmiyorum ama belli ki uzun yol yapıyorsunuz. ben Ankara içinde 4 lt yakamışken Batıkent'e bir giriyorum eve gidene kadar 4,5 oluyor yokuşlar yüzünden. ayrıca sizin araç kaç binde?
benim araç 8 bine gelmek üzere belki de ondandır. belki ilk bakımdan sonra iyice düşer bilemiyorum ama ben deneyimlerimi yazdım ve ilk zamanlar yakıt konusuna o kadar takıldım ki sürekli anlık tüketimi izliyordum ekrandan.
son olarak o kadar şey yazmışım neden sondaki tespite takıldınız anlamış değilim.
sevgiler, saygılar.