Olaya ön yargı ve taraflılıkla yaklaşıyorsunuz. Size ii eğlenceler. Sorunu olanların olayı çarpıtmadan bayiye ulaştıkları taktirde sorunu çözülecektir.
Bakın bu hiç olmadı işte...
Onyargı ile yaklaşmakla itham ettiğiniz bensem eğer vakti zamanında aracınıza yazılım yaptırdığınızda -ki o zaman bayii değildiniz- aracınızin ivmelenme konusunndaki başarisıni çok basarıli bulduğum dikkatinuzden kaçtı diye düşünüyorum. Önyargı ile yaklaşsam oraya hiçbirsey yazmaz, ya da sizin deyiminizle "karalama" yapardım.
Hiç yakıştıramadığım bir diğer ve en önemli konu ise; "sıkınti çıkan araçların sorunlarını çözeriz" minvalinde yazdığınız ve haliyle kendinizi taahhüt altına sokan mesajlarınızı kendinize değiştirmiş olmanız. Kusura bakmayın da biz aptal değiliz! Bir taahhütte bukunyyorsanız bunu yerine getirin. Once "biz halledelim" deyip, sonra da işi sorunu zaten çözneyen bayiilere havale etmek size yakışmadı. Ben o iki üyeyi biliyorum. Sözünüzun arkasinda durabilecekseniz eğer vrreyim size rumuzlarını, sorunlarını çözün, biz de megachips' e ve size bravo diyelim...
Özet: Önyargı falan yok yani, taahhütte bulunup çark etmek var tarafınızca...