öncelikle hepinize merhaba. uzun bıir suredır foruma gıremedım vaktım olmadı yenıden dönus fırsatı buldum.
Ben üniversite ogrencısıyım (kendı sehrımde) bızım aıleye ıkıncı bı arac alınacak.aslında arac bana alınacak dıyelim.
Bizde suan 2012 navara mevcut.Navara ıle sehır ıcınde hıc dolasılmıyor + yakıt tuketımı asırı yuksek.arkadaslarımla gezmeye cıkıyorum gunde çeyrek depo bitiyor (hıc abartmıyorum) ve part sıkıntısı var.sehır ıcınde tek memnun eden sey performansı.bi çok araca nal toplatıyor
bana alternatıf bır arac lazım. navara duracak.onun yanın da sehır ıcınde kullanıbılecek kucuk mottor kucuk kasa bısey lazım :wnk: polo golf leon gibi bişeyler
elimizdekı imkan 40-50 bın tl arası. alınacak arac sıfır da olabılır ıkıncı elde olabılır. fakat ıkıncı elde ne olursa olsun 40 bın ustu arac ıstemıyoruz.
asıl sıkıntı aracın dızelmı benzınlımı olacagı yonunde. ben arac elımdeyken gunde 50-60 km yapıyorum mınımum. bu yuzden 1.2 tsı yada 1.6 tdı motora sahıp vw grubu araclara bakıyorm
sizin fıkırlerınızı almak ıstedım veya tavsıye edecegınız baska bısey varmıdır ??