Herkese selamlar,
Forumu bu konuyu ararken gördüm ve üye oldum.
Ben de 11 Kasım 2013'te 1.6 DSG TDI Elegance aldım. Aracı eşim teslim aldı. Akşam aracı gördüğümde motordan yüksek ses geldiğini fark ettim ve açtığımda motor çıplak bir şekilde karşımda duruyordu. Temizlikten sonra takmayı unuttular herhalde dedim. Sonraki sabah hemen Yüce'ye gittim, satış temsilcim yoktu. Kapıda beklerken (adını tam hatırlamıyorum) Yunus Bey yanıma geldi ve iletişim bilgilerimi aldı ve "Camları otomatik yaptılar motor kapağını çıkardılar ama çok şikayet oldu firma ile görüşmelerimiz devam ediyor" dedi. Gelişme olursa bilgilendireceğiz dedi gönderdi beni. Sonra satış temsilcim Murat Bey'i aradım, konuyu anlattım soruşturdu ve böyle geliyormuş diye döndü, bana bu konuda bilgi verilmedi ayrıca gürültüye sebep oluyor şikayetçiyim dedim. Şikayetinizi iletiyorum, takip edeceğim dedi.
Ne Yunus Bey'den ne Murat Bey'den ses seda çıkmadı. Bu arada arka tarafta TDI yazısının olmadığını da sonradan fark ettim. Dün tampondaki çizik için aracı servise Yüce'ye götürdük. Gitmişken tekrar sorduk ne oldu motor kapağı konusu dönmediniz ve arkadaki TDI yazısı da yok dedik, böyle geliyor yapacak bir şey yok dediler kapattılar konuyu.
TDI yazısı olmayan başka kimse var mı acaba ?