Bu aracın süspansiyonları sert değil. Sert diyen arkadaşların önceki araçlarını çok merak ettim doğrusu. Ben bundan önce
MAzda 323
Opel Astra H CDTI
Hyundai Fx Coupe
Astra H GTC Turbo
Insignia Turbo
kullandım. Ve Octavia ya geçince oh be dünya varmış dedim. Yukarıda yazdığım araçların süspansiyonu değim yerindeyse kazık gibiydi. Ama virajlarda, ani şerit değişikliklerinde vs inanılmaz güven veriyordu. Octavia yı çok sevmeme rağmen hala yol tutuş olarak önceki kullandığım araçların güvenini vermiyor. bunu da yerden yüksekliğine ve süspansiyonun yumuşaklığına bağlıyorum
bu araçtan önce, golf 6 vardı,ondan öncede passat vardı.ondan öncede tiguan ve ondan öncede jetta vardı. ve çok konforluydular.inanın golfü çok arıyorum.aslında bu aracı almadan önce golf 7 siparişi vermiştim.hatta araç gelmesine 1 hafta kala yeni octavia gördüm ve hoşuma gitti.o yüzden bu aracı aldım.genel olarak araçtan memnunum, ama bu amartisörler biraz konforu azaltıyor.
Kardeş bende yeni aldım 2 haftadır canımı sıkan tek ayrıntı.Lastiklerinin markasını öğrenebilirmiyim.Ben lastik değiştirmeyi düşünüyorum artık.Neler düşünmedimki.Çık canımı sıkıyor bu konu.Yukarıya arkadaş yazmış önceki araçlarını merak ediyorum diye.Golf 6 dan geçtim octiye baRiz sert.Senin lastikler nedir onu merak ediyorum.Bir nebZe bile fark edeceğini bilsem ki eder diyorlar değiştircem.Bana 5077664437 den msjfa atabilir watsap danda yazabilirsiniz.İsmim Ahmet
ahmet bey öncelikle hayırlı olsun aracınız.güle güle kullanın.aracımın lastkleri ilk aldıgımda dunloptu.baktım ki konforu düşürüyor.lastiklerin hepsini michelin ile değiştirdim.ve konforda fark hissettim.eğer lastiği değiştireceksen michelinden başka lastikle değiştirme.çünkü michel lastikler yumuşak olur biraz, o yüzden fark hissedersin.