arkadaşlar bu şanzıman koruma işi bana kafayı yedirtecek bugün yüce otoda idim paçalık ve gözlük kabı takılması için o arada bişi sordum ve tak sil baştan oluverdim yine ısrarla sordum ve renk otodan farklı sonuç aldım ancak şu var ki cevaplar yine kaçamak ve net soruma net olmayan cvb durumunda olayı anlatayım
araç kabulde şanzımanla ilgili bir şeyler soracağım dedim ve ali usta yı bekledik geldi kırmızı ışıkta yada kısa süreli beklemede hangi vites konumunda bekleme gerekiyor dedim soru bu şimdi de cevab
-hımm N de bekleye bilirsiniz biz zaten sıkışık trafikte ısınma olmaması için şanzımanda manuel konumda yada S konumunda devam edilmesini öneriyoruz dedi ama S de fazla yakıt tüketir dedi.
- iyide ustacım ben bunu sormadım dedim kısa süreli beklerken kırmızı yandı durduk 1 dk beklicez orda nasıl bekleme yapacağız ... dedim
-N de bekleyin dedi D Driver konumu dur (ben bilmiyordum öğrendim
tavsiye etmiyoruz hatta sıkışık trafiktede de D konumunu önermiyoruz dedi
nedersiniz nasıl çok faydalı olmuş değilmi. zaten bu aralar servise giderseniz kafayı yersiniz yazlım sistemi değişmişler eski kayıtları göremiyorlar DOD da bana asılıp duruyo garanti yapalım diye kitapçık istedim mail attılar orada eski kaydı yoksa garanti geçersiz oluyor yazıyor bende yüce ye sormuştum tel ile dediler kaydınız yok aracınız hiç servise girmemiş diye bende DOD istemedim ama kız illa yapalım diyo hanfendi niye bu 600 tl yi vereyim faydası olmıcaksa dedim size özel diyo yaaa töbe çektim git kızım işina ben torun sahibi adamım bana bulaşma dedim:) neyse bu gün bi açtırdım yüce de eski sitemden şak diye çıktı benim aracımn tüm kayıtları araç hiç servis dışına gitmemiş işte böyle bi düzen bu düzen
neyse bugün paçalıklar takıldı yüce de, pazar günü NAVİX cihazım, pazartesi SGL de kolçak takılmıştı yarın da kısmetse gözlük kabım takılacak yine yüce de