škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

değerli fikirlerinizi almak istiyorum

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mami_aka

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
2005 model fabia mı  otomatik düşündüğüm için  üzülerek satmak zorunda kaldım : (    eşiminde kullanması gerektiği için  otomatik düşünüyorum. ben otomatik özellikle şanzuman ve motorda sorun  çıkartmayacak fabia tarzında arabalar arıyorum. seat skoda vw  serileri  hakkında bilgim var az da olsa yalnız diğer marka ve modellerde otomatik  sorunları nelerdir tongaya düşmek istemiyorum.. bütçem 28000 - 29000  civarlarına kadar çıkabilir zorlarsam.
seat ibizaları , vw polo kıyasla  fiyat farkından dolayı daha önde tutuyor gibiyim.
fikir öneri ve yorumlarınızı bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum... incelediğim bazı ibizalar ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3422/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 942/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3036/detay
bunlarıda 7 ileri olduğu için daha iyi diye biliyorum; yakıt konusunda özellikle.

Çevrimdışı LeChiffre

• Weatherman
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu sinif araclari kullanmis arkadaslar elbette tecrubelerini paylasacaklardir. Manuel dizel olarak corsa kullandigim icin memnuniyetimi belirtebilirim. Sadece bu sinif bir aracta otomatik sanzimanlar arasinda kayda deger bir yakit tuketim farki olmayacaktir. Zaten aradiginiz saglamlik ve sorunsuzluk oldugundan ben olsam tuketimi ikinci plana atardim. Hem saglam hem otomatik hem de ekonomik arac, bu devirde hicbir sinifta mevcut degil sanirim:)  belki Japon benzinliler ama.....benzin

Çevrimdışı YEKE

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
kuzenimde otomatik benzinli corsa vardı çok yaktığı için sattı. reno meganlar aynı şekilde çok yakıyor. toyotayı sevmem ama bayanla için uygun bir araba bir sıkıntısı torku düşük olduğu için lpg taktırdığında çekiş zayıflıyor. dizel olarak otomatiği var mı bilmiyorum. tabi fiyatları da nedir bakmak lazım. auris veya yaris olabilir.

Çevrimdışı biHEmta

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
dsg benim için hala bir soru işareti ama kullanımı ve konforu 10 üzerinden 10 diyebilirim. opel otomatik kullanan bir arkadaşım iş yerinde başka bir arkadaşın passat dsgsini  kullandığında araba ne zaman 2.vitese geçecek diye sordu o esnada araç 4. vitesteydi.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2013, 17:11:51 Gönderen: biHEmta »

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
25 civarina temiz bir honda vtec alınabilir.  alman araçlari otomatik vites konusunda hala emekliyor.

Çevrimdışı c@n77

• Mean vRS...
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yeni kasa Nissan Micra onerebilirim... Esimde var kullanmasi com zevkli, CVT sanzimani use sorunsuz.. Yakiti ise cok basarili... Ayrica esp he 6 havayastigi ile sinifinin ustunde guvenlik donanimi var...