škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Baskı balata değişimi maaliyeti?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mrram07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Merhaba,
Gittiğim özel servis kavramanın çok yukarda olduğunu, hali ile baskı balata değişimin geldiğini söyledi. Yağ değişimi de geldiğinden ikisinin birlikte fiyatını çıkarttım. Toplamda orjinal parça kullanarak 730 lira olduğunu söyledi. Bir başka özel servis 700 lira dedi.

Şimdi benim merak ettiğim yakın zamanda bu bakımları yaptıran arkadaşımız var ise bu fiyat hakkında yorum yaparsa sevirim. Diğer bir durum, başka marka araca sahip arkadasım,  ve ikinci özel servis baskı balatanın daha ömrünün olduğunu yaptırmamamı , biraz daha binmemi tavsiye etti. Merak ettiğim baskı balata ne kadar riske edilebilecek birşeydir?

Çevrimdışı palandoken

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Birkaç gün önce özel serviste değiştirdim. Luk marka 275 TL, sachs marka 225 TL idi. Ben luk markayı işçilik dahil 425 TL'ye taktırdım. Kavrama çok yukarıda ise baskı balata bitiyor demektir. Bence risk almayın ve değiştirin. Bir yerde sıyırırsa yolda kalırsınız. Etmekten kaçındığınız masrafı da çekiciye verirsiniz.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2013, 15:34:58 Gönderen: palandoken »

Çevrimdışı Mrram07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Değişecek parçanın Markasını bilmiyorum ancak sizin söylediğinize göre fiyat makul gibi görünüyor. Değil mi?

Çevrimdışı palandoken

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sizin söylediğiniz fiyat ile benim söylediğim arasında 275 TL fark var. Yağ değişimi için 275 TL çok değil mi?

Çevrimdışı Mrram07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Genel yağ bakımı 170 ile 200 lira arasında sorduğum yerlerde. Yağ bakımın dışında ufak tefek işlemleri var onu da dahil edince sizin fiyata göre makul gibi.

Çevrimdışı Mrram07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Konuyu açmadan önce arama yapmıştım ama bir aksilik olmuş olmalı ki daha önce açılmış olan http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=25017
konuyu farketmemişim.  Forumu kirletmeme adına açtığım konu silinebilir.

Çevrimdışı Mrram07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: palandoken;452470
Birkaç gün önce özel serviste değiştirdim. Luk marka 275 TL, sachs marka 225 TL idi. Ben luk markayı işçilik dahil 425 TL'ye taktırdım. Kavrama çok yukarıda ise baskı balata bitiyor demektir. Bence risk almayın ve değiştirin. Bir yerde sıyırırsa yolda kalırsınız. Etmekten kaçındığınız masrafı da çekiciye verirsiniz.

Bugün sanayiye gittim luk markanın fiyatını sordum, 350 lira. 75 liralık fiyat farkı ilginç.