0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen günkü kazam ile bağlantılı olarak hızlıca sipariş geçme kararı aldım. Ali express sitesinden sipariş geçtim. Başka bir şey öneren olursa bu siparişi iptal edip hemen önerdiğinize bakabilirim..http://www.aliexpress.com/item/VanxseHD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-HDMI-GS8000L-Car-recorder/1054746748.html
Dene bakalım, memnun kalırsan ben de alırım
Gökhan abi hafıza harcaması nasıl acaba bilgin varmı , Gördüğüm kadarıyla üstünde dahili hafıza yok. 4 gb hafıza kartı ile ne kadar süre kayıt yapar ?
Gökhan araç arkadan çarparsan nolacak öne doğru ayar yapmış olsan,yani sürekli sağa sola öne arkaya dönüyor mu?sistemin çalışma prensibi nasıl?
Abi zaten senin çarptığın durumda olayın aydınlatılması açısından gerekli. Sen suçlu değilsindir ama kanıtlayamazsın kamera görüntüsü olmadığı için. Arkadan çarpan zaten direk suçlu. Tabiki arkaya da kamera takılması gerekebilir. Ama bu kadarına da gerek yok..Ön kameralar 120 veya 140 derece açıyla çekim yapıyor.Bu sayede aracın önü komple görüntülenmiş oluyor. Hareket sensörlü. G sensör hareket algıladığında çekime başlıyor.