Cümleten hoşbulduk..
Araçtan gayet memnunum kronik diyebilceğimiz tek sorun tiptronic şanzımanda 90-100k km civarı dişli değişimi gerekiyor, ben aldığımda yapılmıştı Allahtan.
Motor düz 1,6 102 beygir olanından, lpg ile son derece uyumlu. gerekli bakımları yaptırıp çok zorlamazsanız üzmüyor sahibini. Çok da performans beklememek gerek bu motordan, ama spor moda alınca seri bir kullanım sağlıyor. Tabi ki bir1,4tsi ya da bir 1,5dci değil ama yetiyor şehir içinde..
ambition paketlerde spor süspansiyondan dolayı ön aksam cabuk yıpranıyor. Yol tutuşu gayet iyi, bir de geniş lastik kullanirsaniz daha güzel.
Lpg ayarına, kullanıma ve trafiğe göre değişmekle birlikte ş.içi 1depo ile 250-275km arası gidiyor, yazın biraz daha artıyor. Ama uzun yolda 425kmye kadar çıktım.
Standart ses sistemi gayet tatmin edici. Ses izolasyonu bana göre başarılı(bana göre diyorum zira tatmin olmayıp izolasyon düşünenleri gördüm).
Malzeme kalitesine diyecek yok, malum german:) iç mekan hacmi oldukça geniş ferah. Tek kapı olmasına rağmen arka taraf boğmuyor insanı.
Bir tek kapı kolları mekanik
diğer aksam komple elektronik olduğundan hassas davranmak lazım. Nazlanabiliyor arada:sly:
Vel hasılı güzel araç tavsiye ederim:thumbup: