bende biliyorum octavia da olmadığını, benim de yeni octaviam var. ancak aşağıdaki linke dikkat edin lütfen...
http://enderelektronik.com.tr/e/oem-...371/urun-detayGolf 7 Gizli Özellikler
Golf 7 Gizli Özellikler
Finansbank Garanti ve World karta taksit seçenekleriyle KDV Dahil40.00 TL
Teknik Özellikler
Ürün Fotoğrafları
Yazılım
Yorumlar
Soru Sor
Ürün Özellikleri :
Kontağın ilk açılışında ibrelerin sona vurup geri gelmesi
Kapıları uzaktan kumanda ile kilitlerken ve açarken uyarı sesi (orjinal alarm olan araçlarda buzzerdan öter) (Alarm olmayan araçlarda korna hafif çalar)
Coming Home fonksiyonunun otomatik olması (normalde bir kere selektör atılması gerekiyor)
Coming home ve leaving home fonksiyonlarının sis farından yanması
Katlanır aynasının altında aydınlatma olan araçlarda ayna katlandıktan sonrada ışıkların açık kalması
Ön Yol bilgisayarında araçtaki mevcut benzinin litre olarak gösterilmesi (türkçe çeviride "ek yakıt" olarak yazıyor)
Gündüz sürüş farlarının teyp üzerinden kapatılıp açılabilmesi
Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 kereye yükseltimi (destekleyen modüllerde)
Geriye takıldığında sağ aynanın aşağı inmesi
Klima paneli "Auto" konumundayken sıcaklığın gösterimi
Far anahtarı "0" veya gündüz "Auto" konumundayken arka parklarında yanması
Sinyallerin amerikan park yanması
BURADA GÖRDÜM VE YENİ OCTİ İLE GOLF ÜN AYNI BANTTA ÜRETİLDİĞİ BİLİNDİĞİNDEN ACABA BİZDE DE OLURMU DİYE DÜŞÜNDÜM VE SİZDEN YARDIM İSTEDİM ARKADAŞLAR...
netten golf forum sitelerini takip edin. adamlar çok iyi yazılım falan yapıyorlar kendileri. onlara fikir danıştım ve bir tanesi kendisinin yaptığını aracı olan golfte bu özelliğin olmamasına rağmen yazılım ile aktif hale getirdiğini yazmıştı.