škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeni Fiat BRAVO hakkında.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bence tasarım olarak sınıftaki bir çok araçtan daha iyi. motor seçenekleride çok güzel. gerek dizelleri olsun gerek benznlileri. yanlışım yoksa fiatında 1,4 t motoru var ve dergilerden gördüğüm kadarı ile oldukça başarılı buluyorlar.

fiyatlar ise:
BRAVO 5K ACTIVE 1.4 90 HP33.650
BRAVO 5K ACTIVE 1.4 TURBO T-JET 120 HP36.150
BRAVO 5K ACTIVE 1.6 MULTIJET 105 HP38.750
BRAVO 5K DYNAMIC 1.4 TURBO T-JET 120 HP38.650
BRAVO 5K DYNAMIC 1.4 TURBO T-JET 120 HP DUALOGIC41.350
BRAVO 5K DYNAMIC 1.6 MULTIJET 105 HP41.250
BRAVO 5K DYNAMIC 1.6 MULTIJET 120 HP42.750
BRAVO 5K DYNAMIC 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC45.450
BRAVO 5K EMOTION 1.4 TURBO T-JET 120 HP41.150
BRAVO 5K EMOTION 1.4 TURBO T-JET 120 HP DUALOGIC42.850
BRAVO 5K EMOTION 1.6 MULTIJET 105 HP43.750
BRAVO 5K EMOTION 1.6 MULTIJET 120 HP45.250
BRAVO 5K EMOTION 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC46.950
BRAVO 5K SPORT 1.4 TURBO T-JET 150 HP44.450

bence yüksek. daha önce test sürüşü yapmıştım. ben 37 küsüre tsi leon aldım ki bu aracın bir çok açıdan ona yaklaşabilecek bir araç olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
genelde bu gibi merak edilen araçlar için 5th gear programının sitesine yada top gear videoalrına bakarm. en kolay bulduğum 5 th gear yorumları. inş yardımı dokunur.

http://fwd.five.tv/cars/small-family/fiat-bravo

kabaca bakarsak eğer şu konularda 4/5 puan almış.

1.STYLING

2.PERFORMANCE

3.VALUE FOR MONEY

şu konularda 3/5 puan almış.

1.HANDLING

2.COMFORT

3.QUALITY & RELIABILITY (bunun için şu cümle geçiyor: But the quality of materials is much better than before - if short of Ford and VW standards = eskiye oranla malzeme kalitesi artmış ancak ford ve vw standartlarında değil)

4.ROOMİNESS (Dıştan göründüğü kadar ferah bir araç değil. kendim test sürüşü yaptığımdada dikkatimi çeken bir olay)

5.STEREO / SAT NAV

6.RUNNING COSTS

7.ENVIRONMENT

bu görüşlere ve skorlara göre kıyaslamak isteyebileceğiniz bir modelide karşısına koyabilirsniz. :) model hakkında fikir verici olabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı AhmetH

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
sağlam araba ilk çıktığında 90 la kaldırıma çaktık :D

90 la 90 derece viraj dönmüyor :D :D:D

onun dışında güzel yol tutuyor mübarek..

içi falan güzel superb in malzeme kalitesine benzer malzeme kullanılmış

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;43305
brova dyno testinde 270 vurmuş araç bakınız(tabi ne kadar doğru bilemem,vurmuşmu vurmuş:D):
http://www.fiatbravotr.com/forum/showthread.php?t=2807

ek olarak t jet 150 hp lik versiyonu torku sport modunda otomatik olarak 203 den 230 çıkarıyor.

Zannımca bu ilk kontak açma görüntüsü falan. Zira o yanan lambalar neler? :++:

hakanerdogan

• Ziyaretçi
9 litre anlık tüketimle 270, lift olduğunu dahada perçinledi :D

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ero__;63857

dip gaz yapınca dağalmış heralde elektronik sistem :D:D

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ero__;63857

kapı açık lambası,el freni lambası sarı olanıda çözemedim:D
Alıntı yapılan: hakanerdogan;63863
9 litre anlık tüketimle 270, lift olduğunu dahada perçinledi :D

valla 120 lik multijetle 90 km hızda 3,0 litre ortalama tutturanlar var:D
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2010, 19:50:52 Gönderen: dgn »

octaviaman

• Ziyaretçi
Fiat in en düzgün ve en albenili araci.kullanmasida oldukca keyifli,golf gibi araba.tercihlerimden biriydi ama eledim malesef.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: octaviaman;63896
Fiat in en düzgün ve en albenili araci.kullanmasida oldukca keyifli,golf gibi araba.tercihlerimden biriydi ama eledim malesef.

Panzerşırek A4 1.9 iyi makinedir, arkadaşım aldı-sattı bir ara. Sürerken hep başka arabalara çarpıp terör saçasımız geliyodu :D

90 bg pek gitmiyodu tank kasada ayrı tabi:hanz: Ama az yakıyo 2000 devir gidince :D

octaviaman

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;63898
Panzerşırek A4 1.9 iyi makinedir, arkadaşım aldı-sattı bir ara. Sürerken hep başka arabalara çarpıp terör saçasımız geliyodu :D

90 bg pek gitmiyodu tank kasada ayrı tabi:hanz: Ama az yakıyo 2000 devir gidince :D

bak gider chipletirim yaparim 120hp tdi tosunumu... yok yok gelmem bu angaralinin gazina:)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Aslında olay şu şekilde, Chipleyebilirsiniz :lol:

Zira o motordan VW 105-130 bg çıkartıyor. Gerçi 90 lığın turbo ufaktır, alt devirler dolu üst devirleri cansız derler biraz.

Aklında bulunsun Ömer Abi, turbonu dağıtınca 1.9 TDI'ın büyük turbosundan tak, bir iki Chiplenınce fazla abartmadan 120-130 bg olacak şekilde, sorunsuz hizmet eder fazlada yakmaz yine. Zira sende hacim var, bizde o yok, makinemde hacim olsa direk çip çup turbo-intercooler büyütme işine giderdim ama küçük hacim ve çok çevirgen bi makine olunca zırt pırt turbo patlatır kara duman atar vs...

Ah hacim ah... :D

octaviaman

• Ziyaretçi
Önümüzde ki 100 yıl boyunca turbo dağıtmayı pek düşünmüyorum Hakan.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Valla kendi dağılınca öyle bir dağılıyor ki sen dağıtmasan bile :lol:

Ben foruma yazmadım amcam 3.0 TDI ile Turboyu kıyma çekmişti garantiden değiştiydi :lol:

Ama güzel kullanıma bağlı olarak bi 150-200 bin km neyim gider heralde. Zaten temiz kullanıcısın yani önceki arabanda çiçek gibiydi sen dağıtmazsın inanırım vallahi :D

octaviaman

• Ziyaretçi
ani hizlanmalarda onceligi orantisiz turbo gucu kullanmak yerine vites kucultmekten yana kullaniyorum.Stop etmeden once en az bir dk. calistiriyorum.araba sozkonusu olunca daha titiz ve ciddiyim.fakat kaporta cok cizikli.bakalim nereye kadar gormezden gelicem

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: octaviaman;64712
ani hizlanmalarda onceligi orantisiz turbo gucu kullanmak yerine vites kucultmekten yana kullaniyorum.Stop etmeden once en az bir dk. calistiriyorum.araba sozkonusu olunca daha titiz ve ciddiyim.fakat kaporta cok cizikli.bakalim nereye kadar gormezden gelicem
Vites küçültünce devir yükselecek, devir yükselince turbo zaten devreye girmeyecek mi?