Merhaba arkadaslar bi kac sorum olacak.
Gordugumuz gibi makyajli kasa superb sekli cok guzel icinde zaten pek degisiklik yok. Sizce makyajli alinir mi yeni kasa 2015 te cikacak diyorlar .
Ayrica superbte neden maxi dot ekran ve yeni nesil anahtar yok.
Superbtede bolero ekrandan surus modlari ayarlanabiliyor mu ?
Makyajli kasa ile makyajsiz kasa arasindaki farklar neler ? Simdiden tesekkurler
Ben 2013 model 1.6 TDI 105 HP DSG şanzıman Superb imi yaklaşık 3 ay önce aldım. Almadan önce epey bir araştırma yaptım VW Passat a baktım fiyat konfor açısından karşılaştırınca vazgeçtim, 2. el kmsi düşük makyajsız kasasını 1.4 tsi nı fiyat açısından daha da uygun olduğundan alacaktım, ancak sizi bilmiyorum ama ben Allah kaza bela vermezse 4-5 yıl aldığım arabayı değiştirmeyi düşünmediğimden 0 km dizel otomatik yeni kasasını almakta karar kıldım.
Bence makyajlı kasa alınır ki aldım
Zevk meselesi fakat makyajsız halinin arka kısmı biraz yakışıksız geliyordu bana. Bu haliyle biraz Audi havası katılmış eskiye nazaran bence daha şık olmuş.
Maxi-Dot bilgi ekranı ambition ve elegance pakatlerinde mevcut.
Yeni nesil anahtardan kastınız anahtarsız sistemse opsiyonel olarak mevcut.
Bolero ekranda sürüş modu ayarlaması yapılamamakta.
Arasındaki farklara gelecek olursak bence en büyük farklılık 1.6 dsg7 farkı. Volkswagen alacaksan ve manuel takıntın yoksa bence çok keyif alacağın harika bir şanzıman. Vites geçişleri konusunda da oldukça başarılı.
Led aydınlatmalar, xzenon farlar, çift bölgeli klima, ön ve arka kısımdaki makyaj değişiklikleri...
Yeni yılda ÖTV %45 oldu artık aceleniz yoksa bekleyin derim yeni kasayı. 2015in haziran ayında anca gelir diye düşünüyorum Türkiye ye.