2010 yılının ekim ayında tanıştığımız angrybirdümle zaman tünelinde ufak bir gezintiye çıkalım iştedim. Kendisini ilk aldığımda kendi halinde arka camında ''arabada bebek var'' yazısı olan sakin bir aile arabasıydı. Noolduysa benle tanıştıktan sonra oldu.
Uploaded with
ImageShack.usEkim 2010
Sonrasında yavaş yavaş kişiselleştirmeye başladım ve standart bi tdi dan angrbirde dönüşüm başladı. bu yolculukta ufak tefek dış, iç mekan ve motor uygulamaları yapıldı. dışındaki ufak ufak bisürü detayı analatamıycam hatırlamıyorum hepsini siz fotoğraflardan anlarsınız. iç mekan fotoğrafları elimde mevcut değil güzel bi aydınlatma uygulaması yaptım el emeği göz nuru (ambiyans aydınlatmalı falan) daha sonra onları da yükliycem.
standart hali 75hp 198N/m olan motor booster performance Erhan Yücel in remap uygulaması sonrasında 107hp 216N/m verir oldu. 1.5 yıldır (50.000km) çok şükür sorunsuz kullanıyorum ve artık yetmemeye başladı. aklımda motor için değişik bişeyler var uygularsam sizinlede paylaşırım.
yolculuğa başlayalım
Uploaded with
ImageShack.usAldığım gün xenonlarımı takmıştım.
Uploaded with
ImageShack.usİlk pasta-cila sonrası (o arada yan çıtaları falan boyatmışım film çekmişim krom kapı kolları falan takmışım)
Uploaded with
ImageShack.usKolçak teyp falan yapmışım. kapı döşemelerini eski sahibi deri kaplamıştı zaten.
Uploaded with
ImageShack.usYağmur kar çamur demeden 100.000km yol yaptık
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usVE artık son 6 aylık fotoğrafları
Uploaded with
ImageShack.usGeçenlerde 200.000 i devirdik
Uploaded with
ImageShack.usZalım bakışlar :p
Uploaded with
ImageShack.usYüzmeye de gittik beraber
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usGEçen bayram 2 saat boyunca iç dış yıkamıştım sonuç bu.
Uploaded with
ImageShack.usVeee yaklaşık 3 ay önce 2 arkadaşımla beraber açtığımız hobby garajımıza ilk adım
'KaDo Garaj'
)
şimdilik bunları buldum elimde şimdi çok pis araba daha detaylı fotoğraflarını çekip yükliycem bi ara.