škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Doğuş Otomotiv' in Skoda Atağı

crash · 64 · 27908

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emre0884

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yanlış hatırlamıyorsam  Almanya Volkswagen , satışı doğuş otodan devralıp kendisinin yapacağı haberini okumuştum. Belki o yüzden artık Skoda'yı resmi olarak bünyesine katıyordur.

Çevrimdışı mrt03mrt03

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2015 fabia 4 benzinli 1 dizel seçeneği ile gelecekmis ve euro ncap ta tek 5 yildiz alan aracmis yalniz fiyat cook ucuk olur. O aracin dolusuna 50000 civari yazarlar ki bu durumda spaceback elegance manuel 58000 gibi bi paraya alınabilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Blacksea;493824
Konu ne durumda şuan ?

Doğuş Oto Maslak yetkili servis olarak hizmete girdi. Yetkili Satıcı  olarak hizmete girmesine az kaldı demektir... İzmir' de Vosmer Otomotiv  Skoda aldı. Yetkili satıcı ve yetkili servis olarak hizmette.

Ankara' da bir gelişme yok henüz. Fakat Doğuş Oto Etimesgut şuan tadilatta, yeni konsepte geçiyorlar. Sanırım bittiğinde Skoda satmaya başlayacaktır.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mrt03mrt03;493840
2015 fabia 4 benzinli 1 dizel seçeneği ile gelecekmis ve euro ncap ta tek 5 yildiz alan aracmis yalniz fiyat cook ucuk olur. O aracin dolusuna 50000 civari yazarlar ki bu durumda spaceback elegance manuel 58000 gibi bi paraya alınabilir diye düşünüyorum

Dolusuna 50.000 TL' mi ? :) Keşke öyle olsa...Dizel otm. gelirse full paket 60.000 TL' den aşağı olmaz ;) Fabia' da ki kaliteyide Spaceback' de bulamazsınız ama. Spaceback ara bir model. Skoda, Fabia' nın üzerinde durduğu kadar, Spaceback üzerinde durmuyor.

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crash;493858
Dolusuna 50.000 TL' mi ? :) Keşke öyle olsa...Dizel otm. gelirse full paket 60.000 TL' den aşağı olmaz ;) Fabia' da ki kaliteyide Spaceback' de bulamazsınız ama. Spaceback ara bir model. Skoda, Fabia' nın üzerinde durduğu kadar, Spaceback üzerinde durmuyor.

Bildiğin spaceback yalan oldu dediniz şimdi :D

Çevrimdışı Blacksea

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crash;493857
Doğuş Oto Maslak yetkili servis olarak hizmete girdi. Yetkili Satıcı  olarak hizmete girmesine az kaldı demektir... İzmir' de Vosmer Otomotiv  Skoda aldı. Yetkili satıcı ve yetkili servis olarak hizmette.

Ankara' da bir gelişme yok henüz. Fakat Doğuş Oto Etimesgut şuan tadilatta, yeni konsepte geçiyorlar. Sanırım bittiğinde Skoda satmaya başlayacaktır.

And oto kapanacak mı peki ?
Bu arada rapid sp de xenon yok değil mi ?
Bazı testlerde olduğunu söylüyorlar benim aracında yok
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2015, 01:31:12 Gönderen: Blacksea »

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Denize dusen yilana mi sariliyo noluyo anlamiyorum ki..

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Doğuş SEAT a direkt atlamaz. Çünkü Seat ın profili belli. Leon a bel bağlamışlar gidiyor. ama Skoda Octavia Subeprb ve Yeti ile çok geniş bir profile ulaşabiliyor. A7 ve Suberb nin de gittikçe tercih edilebilirliğinin artması Doğuş u Skoda ya yöneltmiştir.

Ben şahsen ne sevindim ne üzüldüm. Çünkü Yüce Oto da maalesef o kadar ilgili değil. Doğuş un en kötü yanı satış temsilcileri olur bence. Çünkü araçlar nasılsa bir şeklide satıldığı için çok lakayitler. Sanki bedava mal dağıtıyorlar. Saçma sapan fiyat politikası ve opsiyonları saymıyorum bile. Hele sıraya yazma olayı aman aman diim.

Bu gidişle biz yine Opel'e ya da Japon'a döneriz heralde :)

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: viperking;494025
Doğuş SEAT a direkt atlamaz. Çünkü Seat ın profili belli. Leon a bel bağlamışlar gidiyor. ama Skoda Octavia Subeprb ve Yeti ile çok geniş bir profile ulaşabiliyor. A7 ve Suberb nin de gittikçe tercih edilebilirliğinin artması Doğuş u Skoda ya yöneltmiştir.

Ben şahsen ne sevindim ne üzüldüm. Çünkü Yüce Oto da maalesef o kadar ilgili değil. Doğuş un en kötü yanı satış temsilcileri olur bence. Çünkü araçlar nasılsa bir şeklide satıldığı için çok lakayitler. Sanki bedava mal dağıtıyorlar. Saçma sapan fiyat politikası ve opsiyonları saymıyorum bile. Hele sıraya yazma olayı aman aman diim.

Bu gidişle biz yine Opel'e ya da Japon'a döneriz heralde :)

Ufak bir not abi bayilerde epeydir ibiza bulunmuyor 2-3 ay öteye gün veriyorlar :)

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
evt ibiza yi atlamisim. ama maalesef Toledo kendi segmentinde cok tercih edilir degil. sanirim bunun etkisi buyuk

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Blacksea;493965
And oto kapanacak mı peki ?
Bu arada rapid sp de xenon yok değil mi ?
Bazı testlerde olduğunu söylüyorlar benim aracında yok

And kapanacak diyorlar ama bilmiyorum henüz net birsey yok. Rapid Spaceback de opsiyonel bi xenon far alabiliyorsunuz ;)

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crash;494149
And kapanacak diyorlar ama bilmiyorum henüz net birsey yok. Rapid Spaceback de opsiyonel bi xenon far alabiliyorsunuz ;)
İnanç ben de And'ın kapanacağını duymuştum, ancak forumdan bir arkadaşımız And'a bu durumu sorduğunda böyle bir durumun söz konusu olmadığını söylemişler. Yeni bir yer için de çalışmalara başlamışlar.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı alpercoman

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Bana da bir şüphe düşüyor Doğuş bu işe el atıyorsa araç fiyatı+servis=zam, ayrıca vw gibi aylarca sıra beklemek olmaz insallah...

Çevrimdışı mühendis06

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Son durum nedir. And otonun başka yere taşınacağı söyleniyor Andın kapanması yok sanırım