0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Premiuma doğru geçiş Herhalde ilk iş olarak tüm modellere sıra yazmaya başlarlar. Seat değil de Skoda'da bu operasyonun olması enteresan bu arada. İnanç Bey, madem hyundai'desiniz bi soru sorayım. Dizel elantra ne zaman gelecek bilginiz var mı? Yeni kasa dizel ceratonun geleceği ile ilgili için söylenti var mı bi de...
Dogusun Skoda ya daha fazla el atmasi iyimi kotumu olacak bilemiyorum...
Etimesguttaki yeri nerde olacak tam olarak ?
Aksilik olmazsa şubat sonu ile mart ortası arasında makyajlı dizel Elantra gelecek. Dizelde otomatik seçeneği de mevcut. Tork 260' dan 279' a çıkarılmış. 3 donanım paketiyle geleceğini söyleyebilirim. Full dizel otm. olanına 72.000 TL civarlarında bir etiket düşünüyorlarDI. Dı diyorum çünkü ÖTV zammından önceydi bu düşünce Cerato hakkında ise en ufak bir fikrim yok
Cumartesi Doğuş Oto Etimesgutta servisteydim, gitmişken alt tarafada uğradım, showrooma.İkinci el kısmında araç sayısı azdı.Büyük ihtimal oraya kurarlar Skoda showroomunu.
İnanç bey VW personeli, tabii ki sağlam bir yerden almıştır bilgiyi... Bu arada az bişey işe yarayan servisti And, onu değil de efeyi kapatsalardı ya... Yenilenme sonrası bizim gibi eski araba sahiplerini sokmazlar o lüküs yerlere artık, şaşmaz sanayiye devam...
Etimesgutun neresinde hocam tarif edebilirmisiniz ?
abi ayıp ettin ya bak bana hiç oralara uğradığımı gördün mü benim (zira şaşmazda özel Škoda servisimiz var ondan da olabilir )
değerli bilgiler için teşekkürler
Skoda artık eski skoda değil. Ülkemizde çarpık bacaklı herşeye aaaa skoda bacak benzetmesi artık yerini ooo skoda iyi araba aslında söylemlerine bıraktı. Önemli nokta o cümlelelerin sonundaki şüpheci yaklışımcı "aslında" kelimesi. Bazı algılar kolay değişmiyor ama skoda kısa sürede çok fazla yol aldı. Son 3 arabamdan 2'sinde benimde tercihim skoda oldu. Kimsede artık skodayı küçümseyici sahte tavırlar sergilemesin. Arabamı parka bıraktığımda en çok o para skodaya verilmez keşke passat alsaydın vs. diyen vw'ciler başına üşüşüyor. Son cümle Doğuş artık kimseye yedirmem dedi sanırım.