Bu cihaz bizim octilere uymuyor malesef
Satan yer uyuyor dedi ama cerceve ile felan uydurmaya calısacaklar o zaman tam oturması baska aslında
doğrudur da belki double din çerçevesi falan vardır bakmak lazım, ama birebir uyumlu bir şey almakta fayda var tabi ben kalite açısından demiştim
cogunda bu fiyatlarda standart ozellikler var digital tv ozelligini ozellikle istiyorum dvb-t ile karasal yayın kanallarını alabilmek için istedigim diger bir ozellik ise internete 3g veya wifi ile baglanabilmesi...
Baha arkadasım demiş roadstar onermiyorum diye bu ozellikleri bu fiyatlarda içeren bir cihaz da bulamadım acıkcası necvoxda var ama onunda göğüse oturup oturmama sorunu var...şöyle birsey buldum :
Fiyat olarak 1.300-1.500 lerde ama indirimli satan yerlerde kampanyalı su an için 800 TL deniliyor...
Ürün özellikleri :
Büyük ekran eğlencesi. 6.2-inç dokunmatik ekran
Bir çok eğlence seçeneği, arabanızın 2-DIN DOUBLE girişine mükemmel uyan Roadstar RD-9200u Android İnternetli navigasyonlu multimedya double dvd tv oto teyp elinizin altında.
Bütün filmleriniz ve müzik koleksiyonunuz bu ürün vasıtasıyla aracınızda da sizinle.
Filmleriniz ve müzikleriniz, USB, SD kart, AV cihazı veya CD,DVD'de ise kısaca her formatta keyfini çıkarabileceksiniz
Aracınıza bağlayacağınız başlık (kafalık) monitörleri için Roadstar RD-9200u Android İnternetli navigasyonlu multimedya double dvd tv oto teyp den harici görüntü alabilirsiniz.
Video-in özelliği Roadstar RD-9200u Android İnternetli navigasyonlu multimedya double dvd tv oto teyp modelinde standart olarak sunulan bir özelliktir. Bu özellik sayesinde araç tamponuna veya aracınızın herhangi bir yerine monte edilmiş olan bir kamerayı direkt olarak cihazınıza bağlayabilir, bu sayede 6.2.0 inçlik ekranda aracınızın çevresine daha hakim olarak aracınızı park edebilirsiniz.
Diğer bir ürün :
Fiyatı : 550-600 TL civarında 3G bağlantısı oldugunu söylüyor. DVB-T destegi var diyor.
NAVIMEX UNIVERSAL NAV9917HD MULTIMEDYA SİSTEM