Bu konu herkesin aklını kurcalayan , yaptırmak konusunda tereddütte kalınan bir konu.
Bundan yaklaşık 4 ay önce Samsun Megachip'e yaptırdım. Yapılana kadar herşey garantili , problem olursa her türlü oluşacak masraf onlara ait olduğu , hatta sorun olmasa da aracın performansından dahi memnun kalınmazsa iade edebileceğim,para mı geri alabileceğim söylendi
Aracı yapmadan önce bana hiç parça değişikliği olmayacağı , sadece yazılım değiştirileceği söylendi, işi yapmaya başladığında ise beyin açıldı içinde bazı küçük parçalar değişti , bu durumdan hiç bahsedilmemişti. Neyse biz bozuntuya vermedik , nasıl olsa parça açıldı dedik dönüşü yok dedik.
Aracın performansı değişti , hız arttı , kontrollü sürüşlerde gözle görülür devir rahatlığı oldu , bunun yanı sıra yakıtta ki değişimi gözlemlemeye zamanımız olmadı. Çünkü aracın ilk yıkamada beyine su kaçtı ... Aradım durumu söyledim , kendilerinin bir kusuru olmadığını , beyne su kaçmasının kendilerinden kaynaklanmadığını söyleyebilecek kadar da zeki arkadaşlar. Ya bu araba yüzlerce defa yıkandı ve hiç bişey olmadı , beyin açıldıktan sonraki ilk yıkamada araba çalışmaz oldu.Beyni açtırdık sudan sırılsıklam olmuş. İçindeki entegre resmen suyun içinde kalmıştı. Durum bu iken bu çok tecrübeli ve bilgili arkadaşlar bizi mağdur etti , 1 Aya yakın parça bekledik , bunca zaman arabasız kaldım, herşeyden vazgeçtik kendimiz ettik kendimiz bulduk dedik , tek bir talebimiz oldu ... Verdiğim parayı geri verin ... Yok arkadaş ona da olmaz dediler ... Bende lanet olsun dedim , bi daha da aramadım.
SONUÇ : Bundan böyle kim ne garanti verirse versin , aracımda orjinalin dışına çıkmam... Piyasa da bu işi yapan arkadaşların çapı da kalitesi de ortada .... National Discovery Kanallarını izleyip gaza geliyoruz
Bu işi ülkemizde ehil olarak yapan yer sayısı çok az.
Siz siz olun çok sevdiğiniz aracınıza bu tip işlemler yapmayın. Sonra benim gibi bu işlemi neden yaptırdım der durursunuz ....
Saygılarımla ...