0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Depremden önce Kültür Mh. Eski İstanbul (Hastane) Cd., deprem sonrası merkeze bağlı köylerden biri Beytullah hocam, kaportacı Serkan(Ozan)Usta hala belediyenin garajda mı?
evet serkan hala kademede kaportada... ama kademe şantiyeye taşındı... benim karşı binamda... arada görüşüyoz...
:pst:Gördüğünüzde selamımı iletirseniz memnun olurum :p Emre Ozan derseniz tanıyacaktır :D:D
Aleyküm Selam Bu arada dün itibariyle baba oldum :kiki::kiki: o yüzden bu aralar foruma giremiyorum kusuruma bakmayın :ok:
aramıza hoş geldin.Yanlız bana başka marka aracı olan birinin foruma katılması saçma geliyor.Çünkü çoğu arac kullanıcısı ıcın forum var...Yinede siz billirsiniz .Burda paylaşılan bilgileri orjinal gördüğünüzden sanırım.
allah analı babalı büyütsün...
Hoşgeldiniz...Bebeğinizide Allah analı babalı büyütsün,hayırlı bir evlat olması dileğiyle
Polisaj ve boya koruma kısmına ilgi duyan arkadaşlar çok var forumda.. Saçma değil yani Aynen Allah analı babalı büyütsün :ok:
Gözünüz aydın. Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah.
gözünüzaydın, Allah analı babalı büyütsün...
Hoşgeldiniz.
Allah analı babalı büyütsün
Konunun başında da belirttiğim gibi cila ile ilgili arama yaparken buldum forumunuzu, ayrıca www.toyotaclubtr.com sitesinin aktif üyelerinden biriyim :hh: saçmaysa üyeliğimi silin de muhabbetinize engel olmayayım... Hepinize teşekkürler arkadaşlar, iyi forumlar iyi eğlenceler... Geldi-kaçtı sanmayın, brnim için marka değil sohbet-muhabbet önemli sanırım Uğur kardeşim de anlamıştır bunu görüştüğümüzde ama madem aranızda başka marka sahiplerinin forumunuzdan yararlanmasını,paylaşımınıza ortak olmasını istemeyenler var kusu bakmayın ben kaçar...