Can, ben eleştiririm; soğuklarda süspansiyondan ses geliyor, aracım rüzgar ve yol sesi alıyor.. Zorlayınca arkadan bırakıyor. Yalıtımla yol sesini çözdüm, diğerleri devam.
Haricinde söylenecek sözüm yok..
İşte bu lazım abi.. Sonuçta kul yapımı teneke bunlar. Neden laf söyletmiyoruz ki ? Yani bu araba C sınıfı bir sedan,esp dışında güvenecek hiç bir şey yok,adam zaten bu arabayla viraja 130 la gir dememiş,zaten bunu videoda da söylüyor,bu arabayla bu hareketleri yapmazsın ama mecbur kalınca atıyor arkayı,ama yine esp kurtarıyor diyor,kötü bir şey demiyor ki.. Bana sorduklarında Polo yol tutmuyor kendini bırakıyor diyorum,bunu demek neden bu kadar zor ?
Biri olumsuz tek eleştri yaptığında bu adamlar başkasının uşağı demek çok basit,insanları karalamak çok çok kolay.. Yapmayın etmeyin yazıktır...
Ben 4 senedir Passata biniyorum,onda da rüzgar sesi var,o da sert viraja girişlerde arkayı bırakıyor,o da sert lastiklerle yol sesi alıyor,bir düşük sınıf Octide bunların olması hiç enteresan değil bence,olması gereken bu,bunlar olmasa zaten o araba 70 bin tl olmazdı,100.000 tl olurdu,sizde kusursuz bir arabaya binmiş olurdunuz.. Ki 300.000 TL verilip alınan M5 bile bir süre sonra gacır gucur plastik sesi yapmaya başlıyorsa kimse benim arabam kusursuz demesin..