Merhaba arkadaşım bursada özel servis dolu wv grupları için ama özel servislerde öne çıkan ilk servis alman oto var. Yada ben bosch çalışanı olduğum için bosch car a bırakmayı düşünüyorum. Servisten ,alman otodan vede bosch car servisten fiyat alcağım. Servisle özel servisler arasında 100-150 tl oynarsa eğer serviste yaptırmayı düşünüyorum amma aradaki fiyat uçuksa tabiki diğer seçeneklerden birini değerlendirceğim.
sis lambasına gelirsek orjinalini al derim.
Arkadaşım servis önerileri için çok teşekkür ederim. dün sanayide turladım ama pek güvenilir bir yer bulamamıştım. aynı şekilde bende soracağım aldığımız fiyatları paylaşalım buradan.
sis konusunda kafam karışık aslında çok gerekli birşey gibi gelmiyor nedense, sadece dönüş aydınlatması gibi sinyale bağlayıp kullanmayı düşünüyorum tabi gerektiğinde de iş görsün çifti 290 a gelecek birde servis fiyatını sorayım bakalım
fiyatı sordum alman oto 200 tl boshcar 300 tl işçilik, servis ise toplamda 1000 tl gibi bir rakam çıkarttı. alman oto hepsi dahil 700 tl dedi ama 320 tl lik set alınıp taktırılırsa 520 tl gibi bir rakama denk gelir 180 tl lik farkın nedenini anlayamadım.