kesinlikle haklısınız. benim aracımın silecek kolunu aynı apartmanda oturduğum haysiyetsizin teki kırmıştı. hertaraf güvenlik kamerası tabak gibi de çıkıyor ortaya. mahkemelik olduk hasar 70tl civarındaydı sırf sürünsün diye mahkemeye vermiştim. savcı hasar çok ufak diye kamu davası açmamış ben gidip bir dünya mahkeme harcı yatırıp dava açacakmışım. peeeh dedim bende. ülkemizde malesef adalet bu kadar aciz ve işe yaramaz bir olgu günümüzde.
he tabi mahkemeye vermeden önce naaptım. adamı bi güzel patakladım tabi :xx:
Karşı komşumun bmw sini baştan sona çizdiler boyası için 6 bin euro masraf çıktı ve yaptırdı, ayrıca araç baştan sona boyalı şuanda değer kaybetti.
Benim eski aracımı 2006 senesinde 0 aldığım 3. günü baştan sona çizdiler ertesi günde tavanı unutmuş tavanı çizdi 4 bin lira masraf çıkmıştı ve aracın tavan dahil boyalı gözüktü ve satarken zor sattım.
Bu arabanın başına gelmemesi için elimden geleni yaparım, günümüzde en büyük güvenlik önlemi kamera. 70 lira için uğraşmamış olabilirler fakat daha fazla hasarlar olabilir ki zaten benim amacım caydırmak, aracım çizildikten sonra mahkemeymiş adamı dövmekmiş umrumda olmaz.