Bugün İstanbul'a yola çıkıyorum bir iş nedeni ile gitmişken Paşaoğlu ile görüşcem, chip tunninge pek sıcak bakan bir insan değildim fakat son 1 aydır bu konuyu çok araştırdım en azından kısa bir süre denemek istiyorum. Ankarada fiyatlar saçma sapan, bana özel mi fazla fiyat çekiyorlar anlamıyorum, arkadaşlarım gidiyor fiyat alıyor 750 diyorlar ben gidiyorum konuşuyoruz dertleşiyoruz 900 den fiyat açıyorlar. Gitmişken Paşaoğluna yaptırabilirirm aynı saçmalık olmaz ise, sizede bilgi veririm.
Çok fazla firma gezdim hep şu konuda sıkıntıdan bahsediyorlar, bizim araçlarda beyin çıkarmanın zor olduğu bir kereye mahsus bunu çıkarmaları gerektiği beynin bekaret kemerinin olduğu bunun özel taşlı kesici ile kesilerek açıldığı beyin çıkartılırken sileceğin ordaki plastiğin genelde kırılabildiği bekaret kemeri bir kez açıldıktan sonra ne kadar düzgün kapatılsa bile su aldığı ve beynin bu yüzden hasar görebilceğini söylediler ve vidalar kesilerek açıldığı için servisten veya ebay'den orj beyin vidalarının gerektiği bununda fiyatının 16 dolar olduğu anca bu şekilde yapılırsa düzgün olabilceği söylendi, yaptıracak arkdaşların dikkat etmesi ve araçlarının başında durmasını tavsiye ederim