škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Chip Tuning uygulaması Octavia A5 2010 model

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Boldenon

• Fast & TDI
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Beyin çıkarma vs büyütülecek kadar korkutucu değil. Bence alınan sonuca göre kesinlikle değer

Çevrimdışı snlerdgn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Peki arkadaşlar chip tuningden sonra aracıma spor yay taktırmalımıyım çunku bildiğiniz gibi a5 ler biraz havada araçlar. Taktırırsam da hangi modeli önerirsiniz ?

Çevrimdışı Sinful

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: snlerdgn;458302
Peki arkadaşlar chip tuningden sonra aracıma spor yay taktırmalımıyım çunku bildiğiniz gibi a5 ler biraz havada araçlar. Taktırırsam da hangi modeli önerirsiniz ?

O işin sonu yok kardeş, spor yay takcan tamam e sonra gaza basıp frenledikçe stok frenler iyice ısıncak durmayacak kokacak diyecen fren kitini büyüteyim değiştireyim sonra diyecen hava filitresini değiştireyim sonra diyecen egr dpf iptal edeyim sonra diyecen turbo büyüteyim sonra diyecen turbo soğumuyo .. .. uzar gider o iş bence hiç girme =)

Çevrimdışı snlerdgn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Sinful

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: snlerdgn;458449
Hiç çoktan diğerlerinden farkı olacak :)

Buda bi düşünce tabi =)

Çevrimdışı gurcell

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • http://www.quattrogarage.com
Yorumlariniz icin tesekkurler. :)

Bekaret kemerini cikartmak zor bir konu degil, sana anlatmistim. Sadece soguk havada silecek altindaki plastikler kirilmasin diye ortam sicakligina getirip sokmek lazim. Onun disinda bir derdi yok.

Bu piyasada herkes yazilim yapiyor, herkes lpg takiyor. Biz biraz daha farkli isler yapiyoruz. Arabayi oku, elindeki hazir yazilimi at, ohh boyaci kupu batir cikar yapmiyoruz. Tabii bunu herkes yapiyor demem, ama cogunluk boyle. 300-500 dolara clone cihaz cakma yazilim yapan, yada 1500-2000 euroya slave cihaz alip, dosyalari alip alip yazilimciyim diyen o kadar cok firma var ki. Biz Araca ozel yazilim yapiyoruz, surekli log aliyoruz, tekrar tekrar gelistiriyoruz. Arzu eden arkadaslar garajimiza gelip, laboratuarimizi gezip, cihazlarimiz hakkinda bilgi alabilir.

Sunu unitmayin, siz bu arabayla uzun yola da cikiyorsunuz, esinizi kiz arkadasinizi da gezdiriyorsunuz. Yazilim kalitesinden feragat edip, 150-200 ucuza yapip, ondan sonra sorun yasamayin. 150 lirayi yeri geliyor 3 saatte harciyoruz , yanlis degil miyim?

Çevrimdışı snlerdgn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Haftaya Allah kısmet ederse gidiyorum paşaoğluna arkadaşlar Resimler ve dyno test sonuçlarını paylaşıcam sizlerle bakalım neler olacak :)

Çevrimdışı Boldenon

• Fast & TDI
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
hadi hayırlısı. düz boruda çekin bence sona kadar ve orj son kalsın. egr iptalinide tavsiye ederim. içiniz rahat olur.

Çevrimdışı snlerdgn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Egr yi iptal edersem araba daha çok siyah duman atmaz mı ?

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: snlerdgn;461233

Dpf yi de sök tam terör olsun araba :)

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: snlerdgn;461233

Ne kadar düşünmesemde 1.9 Tdi de sonuçları bende bekliyorum.Birde aracın durumu nasıl şuan kaç km de?
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı snlerdgn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;461244
Dpf yi de sök tam terör olsun araba :)

Milleti zehirlemeye gerek yok ya :)

Çevrimdışı snlerdgn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Araba 107.000 de turbo açısından bir risk alıcam ancak içimde kalacağına kaputta kalsın daha iyi :)

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: snlerdgn;461267
Araba 107.000 de turbo açısından bir risk alıcam ancak içimde kalacağına kaputta kalsın daha iyi :)

aracınızı ustaya gösterin. en fazla turbonuzu revize edersiniz 500-600tl gibi bir rakama çıkar sanıyorum. hem performanslı binersiniz, hemde turbonuz yenilenmiş olur bir 100.000km daha kullanırsınız.

Çevrimdışı snlerdgn

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar yazamadım ancak aracın yapmış olduğu km den dolayı yaptırmak istediğim firma garanti vermedi bu yüzden yapamadım turboyu revize ettikten sonra yapabilirim sanıyorum :/